02 / 05 / 2024

Kaymakam Mehmet Şirin yaşar

Kaymakam Mehmet Şirin yaşar

Van'ın Erciş Belediyesi, vatandaşın yaşam standartlarını yükseltmek ve ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla geliştirdiği projeleri hayata geçiriyor.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başal kuruldu.

Dnc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Dinç tarafından kuruldu.

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavz İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Fağılma tarafından kuruldu.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından kuruldu.

Nur65 İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur65 İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Kısa tarafından kuruldu.

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Arat tarafından kuruldu.

Kaymakam Mehmet Şirin yaşar Haberi

Kaymakam Mehmet Şirin yaşar

Van'ın Erciş Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek için geliştirdiği projelerle, vatandaşın yaşam standardını da yükseltiyor. 


İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında Erciş Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar'ın talimatıyla ilçede vatandaşlara daha önce görmedikleri hizmeti sunabilmek için çalışmalara hız verildi. 


İlçe halkının yaşam kalitesini arttıracak yeni sosyal alanların oluşturulmasına öncelik veren belediye, bir yandan da şehrin alt ve üst yapısını yeniden dizayn etmeye çalışıyor.


Belediye Başkan Vekili Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geliştirdikleri 14 projenin ihtiyaç kaynaklı olduğunu, bunların bölgenin sosyal ve ekonomik yapısına değer katacağını söyledi. 


İlçenin turizm potansiyelini arttırmak için "Sahil Yolu Projesi" geliştirdiklerini ifade eden Yaşar, artık insanların çevre illerden hatta İran'dan gelerek Erciş'in imkanlarından yararlanacağını, bununla ilçenin turizm cazibe merkezi haline geleceğini aktardı. 


Yaşar, kadınların Van Gölü'nde...