24 / 07 / 2024

kaynaşlı da açılamayan okul

kaynaşlı da açılamayan okul

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde 1999 Düzce depremi sonrası hasar bulunan bir okulun tekrar eğitime açılması için başlatılan çalışma yetişmeyince eğitimin bir hafta sonra başlamasına karar verildi...

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. 12,83 liraya kadar yükselen gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yükselişin olacağı asıl tarihi bir çırpıda açıkladı.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Emlak Katılım 33. şubesini Aksaray'da açtı!

Türkiye'de emlakçılık anlayışına yeni bir soluk getiren Emlak Katılım, yeni şubesini Aksaray'da açtı.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti 14 Haziran'da açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan  İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti 14 Haziran'da açılıyor.

kaynaşlı da açılamayan okul Haberi

kaynaşlı da açılamayan okul


Kaynaşlı ilçesinde, 1999 Düzce depremi sonrası hasar bulunan bir okulun tekrar eğitime açılması için başlatılan çalışma yetişmeyince okulda eğitimin bir hafta sonra başlamasına karar verildi.


12 Kasım Düzce depremi sonrası yapılan inceleme hasar olduğu tespit edilen ve eğitime kapatılan Doğanlı Eşref Taşhan İlköğretim Okulu'nda inceleme yapılıp tekrar eğitime açılması için güçlendirme çalışması yapıldı.


Yaz sezonu boyunca yapılan yoğun çalışmalar yeni eğitim sezonuna yetişmeyince bu sabah okula gelen öğrenciler sınıflarında masa olmaması nedeniyle eğitim alamadı.


Velilerin tepki göstermesi üzerine okulda inceleme yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Düzce Valisi Ali İhsan Su'nun okulda eğitime 1 hafta geç başlayacaklarını söyledi.


Okuldaki çalışmaların bir haftada tamamlanacağını ifade eden Yazıcı, "Şu andan itibaren bir hafta boyunca birebir konuya yakından ilgileneceğiz. Biz şu anda...