01 / 05 / 2024

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat iletişim

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat iletişim

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuh Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla, Yayla Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi'nde kuruldu.

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuh Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla, Yayla Mahallesi, Şinasi Dural Caddesi'nde kuruldu.

Giza Orman Ürünleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliye Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Orman Ürünleri Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliye Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Gedik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart'ta kuruldu.

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Hafızoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Mikdat Kadıoğlu: Kanal, 3. köprü ve havalimanı İstanbul'un iklimini etkilemez!

İstanbul’da o kadar çok beton yüzey var ki şehrin bütününe baktığınızda küçük bir havalimanı ya da küçük bir kanalın iklim değişikliğine etkisi olmaz. Şehirlerin iklimini 3 şey etkiler. Aşırı tozlar, şehir ısı adası ve yağmur...

Kanal İstanbul'la Türkiye'nin kasasına yılda 8 milyar dolar girecek!

Türkiye, Montrö Anlaşması'ndaki kısıtlamalar nedeniyle 28 yılda İstanbul Boğazı'ndan geçen gemilerden elde edeceği 10 milyar dolar gelirden mahrum kaldı. Kanal İstanbul tamamlandığında, Montrö by-pas olacağı için kasamıza yılda 8 milyar dolar girecek

Lütfi Elvan: Kanal İstanbul, 3. köprü ve havalimanı projelerini teker teker gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı ve Kanal İstanbul projelerini teker teker gerçekleştireceğiz” dedi. Bakan Elvan, Türkiye'nin istikrar adası olmaya, güven adası olmaya devam edeceğini söyledi...

Başbakan Erdoğan: Kanal İstanbul ihalesi çok yakında yapılacak!

İstanbul Alibeyköy Meydanı 'nda düzenlenen "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey Metro Hattı 'nın Temel Atma töreninde konuşan Başbakan Erdoğan: "Kanal İstanbul ihalesi çok yakında yapılacak" dedi

Mustafa Armağan Kanal İstanbul Projesi’ni ve Sultan 2. Abdülhamit’i anlatacak!

Tarihçi-Yazar Mustafa Armağan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıkladığı İstanbul’un batı yakasına yapılacak olan Kanal İstanbul Projesi’ ni hayata geçirmek isteyen Sultan 2. Abdülhamit’i anlatacak.

Alakoç İnşaat Nakliye Plastik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alakoç İnşaat Nakliye Plastik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Betül Çelikli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta Kartal, Çırçır Caddesi, Şerifali Sokak'ta kuruldu.

Teknosa 2014'te çoklu kanal modeline 60 milyon TL yatırım yapacak!

2013 yılını başarılı sonuçlarla kapatan TeknoSA yeni dönemde büyüme stratejisini çoklu kanal üzerine kurdu. TeknoSA, her kanalda standart bir müşteri deneyimi yaratarak, müşteri sadakatini artırmayı hedefliyor.

Kanal İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde masaya yatırıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın ‘ çılgın proje ’ olarak lanse ettiği Kanal İstanbul Projesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere kampüsü' nde konunun uzmanlarınca masaya yatırıldı.

Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mustafa Çağlayan, Mehmet Tarık Çağlayan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat iletişim Haberi

Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat iletişim
Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuh Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Kayra Kanal Nakliye Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; kanalizasyon alt yapı kanal görüntüleme hizmeti yapmak Şirket her türlü nakliye tahmil ve tahliye taahhüt işleri yapmak. Hava kara ve deniz yoluyla her türlü sıvı ve katı yük ve eşyaların yurtiçi ve yurtdışı nakliyesini yapmak nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak, gerekirse filolar kurmak yurtiçinde ve yurtdışında nakil vasıtaları, iş makineleri ve yedek parçası almak satmak kiralamak ve kiraya vermek. Kamu ve özel kuruluşların açtığı ihalelere girmek ve taahhütlerde bulunmak. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında...