20 / 05 / 2024

Kayra Projelendirme Ve İnşaat iletişim

Kayra Projelendirme Ve İnşaat iletişim

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoy Işıköndeş tarafından kuruldu.

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knk Projelendirme Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Erduran tarafından kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Projelendirme Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Toprak tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi Şişli'de Can Erikan tarafından kuruldu.

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Studıo C Mimarlık Projelendirme Dekorasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cansın Şen ve Ceren Şen tarafından kuruldu.

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maya Projelendirme Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Demirpolat ve Ramazan Avcı ortaklığında kuruldu.

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoy Işıköndeş tarafından kuruldu.

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Innov8 Akıllı Şehirler Projelendirme Ve Uygulama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shadı Khoja tarafından kuruldu.

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Teta Danışmanlık Mühendislik Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Teta Danışmanlık Mühendislik Ve Projelendirme Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Buğra Şahin tarafından kuruldu.

Kayra Projelendirme Ve İnşaat iletişim Haberi

Kayra Projelendirme Ve İnşaat iletişim

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoy Işıköndeş tarafından kuruldu.

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat taahhüt ve...