06 / 05 / 2024

kayseri 2. hava ikmal komutanlığı arazisi

kayseri 2. hava ikmal komutanlığı arazisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde kalan 2 milyon metrekarelik ve maddi değeri büyük olan 2. Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığına ait araziyi yeşil alana çeviriyor..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Kocasinan'da 37.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 37 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 11.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 773 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 21 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 2 gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa sundu.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri'de 7.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

2020 Aralık'ta Kayseri'de 2 bin 280 konut satışı gerçekleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz yıl Aralık ayında Kayseri'de 2 bin 280 konut satışı yapıldığını açıkladı.

Kayseri'de 13.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kayseri 2. Sulh Satış Memurluğu, Hacılar ilçesinde bulunan arsayı 13 milyon 230 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

kayseri 2. hava ikmal komutanlığı arazisi Haberi

kayseri 2. hava ikmal komutanlığı arazisi

Belediye ilgili kurumlarla yaptığı görüşmede askeri alanın devredilmesi konusunda sözlü mutabakat sağladı. Büyükşehir Belediyesi, başka bir projesinde şehir merkezindeki eski yerleşim merkezindeki bütün bina ve iş yerlerini kaldırıyor. 400 bin metrekare göletin yer alacağı yeşil alanın oluşturulacağı geniş bölgede iş merkezleri yer alacak. Buradaki gölet ve kanallardaki su ise Kızılırmak'tan getirilecek. Bu görünüm ile Kayseri, Venedik gibi görünüm kazanacak. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin geleceğini şekillendirecek yeni projeler hazırlandığını bildirdi. Özhaseki, bu projelerden birisi şehir merkezinde kalan 2 milyon metrekarelik alana sahip askeri alanın devralınması ve yeşil alana dönüştürülmesi konusunda çalışma yaptıklarını belirtti. Özhaseki, "1930 yıllarda Teyyare Fabrikası kuruldu ve havaalanı bulunan şimdiki adıyla 2. Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı şehrin göbeğinde kaldı. Çok uzun zamandır da alandaki havaalanı...