05 / 05 / 2024

Kayseri 3. Mobilya Fuarı

Kayseri 3. Mobilya Fuarı

Kayseri Mobilya Fuarı, 65 ilden 150 firmanın katılımıyla açıldı. 65 ilden 150 firmanın katıldığı fuar, ticari bağlantı kurmak için 41 ülkeden gelen iş adamlarını da ağırlıyor

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Kayseri'de 21.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Ertuğrulgazi, Saraybosna, ve Tanpınar'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 3,8 milyon metrekare hazine arazisi üretime açılıyor!

Kayseri'de hazinenin atıl durumda bulunan 3,8 milyon metrekare arazisi üretime açılıyor.

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi ne zaman? Kocasinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1! 

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi ne zaman? Kayseri Melikgazi Mimarsinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

Kayseri 3. Mobilya Fuarı Haberi

Kayseri 3. Mobilya Fuarı

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Dünya Ticaret Merkezi'ndeki bu sene 3'üncüsü düzenlenen Kayseri Mobilya fuarının açılışında, mobilya sanayinin oluşturduğu katma değerle Türkiye'deki sektörler arasında stratejik bir öneme sahip olduğunu söyledi. 

Mobilya sanayinin 9 milyar dolarlık iç pazar büyüklüğü, üretim potansiyeli ve istihdam olanaklarıyla ülkenin lokomotif sektörlerinden olduğunu belirten Yılmaz, "Kayseri'de mobilya sektörü, kanepe, koltuk ve yatak üretimi ile başlamıştı. Gelişen teknolojiyle ve yeni yatırımlarla bugün mobilya sanayinin her dalında üretim yapılıyor. Kayseri, mobilya sektöründe tüm dünyada tanınan markaları, sektörün öncüsü konumundaki firmalarıyla önemli bir üretim bölgesidir" diye konuştu. 

     

     -95 ülkeye 323 milyon dolarlık ihracat- 

     

Kentin sektörün en büyüklerini içerisinde barındırdığına dikkati çeken Yılmaz, şöyle devam etti: 

"TÜİK ihracat rakamlarına göre, 2012'de dünya genelinde 95 ülkeye 323 milyon dolarlık ihracat...