23 / 07 / 2024

kayseri argıncık orhan gazi

kayseri argıncık orhan gazi

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir'den Erciyes için iki ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes'e yaptığı yatırımları sürdürüyor. Erciyes'te yapılacak olan bir dizi çalışma için iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yönetiminde yapılan toplantıda 81 gündem maddesi görüşüldü.

Gaziantep Göksüncük Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Göksüncük Mahallesi Sosyal Tesisi, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu.

Kayseri Büyükşehir'den Bünyan'a 50 yıllık yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geniş çaplı alt yapı yatırımlarının yapıldığı Bünyan'da incelemelerde bulundu.

MEÜ Aydıncık Meslek Yüksekokulu inşaatında son durum!

MEÜ Rektörü Ahmet Çamsarı, Aydıncık ilçesi sınırları içerisinde 50.986 metrekarelik ormanlık alana kurulması planlanan 'Aydıncık Meslek Yüksekokulu'nun yeni kampüs alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyükşehir'den altyapıya 5 milyon TL'lik yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor.

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

Kayseri Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık 20 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Hunat alt geçit veDüvenönü alt geçitte bulunan 20 dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 7 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek dükkanları 10 yıllık toplam kira bedelleri 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

kayseri argıncık orhan gazi Haberi

kayseri argıncık orhan gazi

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şehir hayatını kolaylaştıran, şehri yaşanabilir kılan hizmetlerin başında ulaşımın geldiğini belirterek, ulaşım hizmetlerinin daha güvenli, akıcı ve kaliteli olması için çalıştıklarını söyledi.

Yeni Kayseri Kocasinan’da Kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak sloganıyla yoğun gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, " Kayseri imarlı ve imarla gelişen, genişleyen ve değişen bir şehir. Hızlı imar hareketi neticesinde kurulan yeni yerleşim birimleri için yeni yollar açıyoruz. Mevcut olan yollardan da yıpranan ve yorulanları bütün alt yapısıyla birlikte yeniliyoruz" dedi.

Argıncık Semti’nin şehir merkezine en yakın yerleşim birimi olduğunu ve yoğun bir nüfusun burada yaşadığını vurgulayan Başkan...