28 / 04 / 2024

kayseri aşiyan yolu nerede

kayseri aşiyan yolu nerede

Kayseri Melikgazi Belediyesince Talas ilçesi ile Sivas Caddesi arasında yapımı gerçekleştirilen ve Erciyes Üniversitesi Kampüsünden geçen Aşiyan Yonu' nun açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi...

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Tuna Aşiyan Konakları satışta! Peşin ödemede yüzde 10 indirim fırsatı!

Tuna İnşaat tarafından inşa edilen "Tuna Aşiyan Konakları" Ankara Gölbaşı’nda hayata geçti. 28 adet villadan oluşan projde indirim fırsatları ile satışa çıkarıldı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

EYT'liler dikkat! Asgari ücrete zam sizi de etkiliyor

EYT düzenlemesi ile birlikte 1.5 milyon vatandaşa emeklilik yolu göründü. SGK ya da e-devlet sistemi üzerinden emeklilik başvurusunda bulunan vatandaşlara müjde geldi. Emekli olan ancak çalışmaya devam eden EYT emeklilerin yeni ücretleri netleşti. Asgari ücret zammı EYT'lileri de etkiledi. İşte tüm

Faizler yüzde 60’a dayandı! Yolu düşen yanıyor

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faizi yüzde 12’ye indirdi, ancak şirketlerin ve bireylerin krediye ulaşması zorlaşıyor. Konut kredilerinde yüzde 49'a kadar çıkan faizler ihtiyaç kredilerinde yüzde 60'ı buluyor.

Ekrem İmamoğlu: Kendim için konut yapmam!

Sarıyer'de Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı yıl sonunda açılıyor!

Merakla beklenen Rumelihisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı’nın ray kaynatma töreni yapıldı.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

İstanbul'da mezar yerleri doldu, fırsatçılar harekete geçti!

Türkiye'nin birçok ünlü isminin de defnedildiği Karacaahmet, Zincirlikuyu, Aşiyan, Edirnekapı'daki mezar yerleri doldu. Doluluk sonrası fırsatçılar harekete geçti. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda 17 metrekarelik alanı olan bir kişi burayı 2 milyon liraya satışa çıkardı.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

kayseri aşiyan yolu nerede Haberi

kayseri aşiyan yolu nerede


Kayseri Melikgazi Belediyesince Talas ilçesi ile Sivas Caddesi arasında yapımı gerçekleştirilen ve Erciyes Üniversitesi Kampüsünden geçen Aşiyan Yonu'nun açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.


Açılış törenine Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, İlçe Müftüsü Musa Dolar, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.


Bu yol için çok yönlü bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve doğalgaz dahil bütün alt yapısını tamamlayarak hizmete açtıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Aşiyan Yolu üç aşamalı bir yoldur. İlk etabı Tavlusun Caddasi ile 30 Ağustos Bulvarı arasındadır. Bu 2. Etap yol ise Sivas...