06 / 05 / 2024

Kayseri belediye ihaleleri

Kayseri belediye ihaleleri

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kayseri Mahallesi'nde kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya ve restoran ile 20 odalı butik otel kiraya verilecek.

Çaybağları Vadisi doğal sit alanı olarak koruma altına alındı!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çaybağları Vadisi'nin doğal sit alanı olarak koruma alanı altına alındığını açıkladı.

Kayseri imarla yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, ''Fatih Mahallesi imar çalışmaları ile yenileniyor'' diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yönetiminde yapılan toplantıda 81 gündem maddesi görüşüldü.

Kayseri Tomarza'da yatırım atağı!

Kayseri Belediye Başkanı Fahrettin Işık'ın, "Bizim göreve ilk geldiğimizde TOKİ başlamıştı. Şimdi 2.etap TOKİ'miz var, 750 kişilik inşaat için başvuru yaptık. Bunun müjdesini bekliyoruz. 150 kişilik de müstakil tip TOKİ başvurumuz yapıldı."dedi.

Kayseri'deki Kuşçu Tatil Köyü'nda çalışmalar tam gaz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için hazırlanan projelerden biri olan Kuşçu’da incelemelerde bulundu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Kayseri Dağbalı'ya TOKİ Konutları geliyor!

Kayseri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk Camikebir ve Fevzi Çakmak Mahalleleri sınırlan İçinde yer alan Dağbalı Mevkiinde yapılacak Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Keykubat Kentpark projesinde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Kayseri CNG İkmal İstasyonu'nun arsası 7.5 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri İli Karpuzatan İlçesi'nde yer alan CNG İkmal İstasyonu arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar “Yeni Kayseri Kocasinan’da Kurulacak ve Kocasinan Kayseri’nin Yeni Yüzü Olacak” sloganıyla çıktığı yolda büyük bir adım daha attı.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Kayseri'ye 850 metrelik yeni köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hastane ve İstasyon Caddesi'ndeki trafik akışını kesintisiz hale getirecek olan 850 metrelik köprü geçişi projesi hakkında incelemelerde bulundu.

Kayseri Melikgazi Çok Amaçlı Spor Salonu yarın açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çok Amaçlı Spor Salonu'nun tamamlanarak hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Kayseri belediye ihaleleri Haberi

Kayseri belediye ihaleleri

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kayseri Mahallesi'nde kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya ve restoran ile 20 odalı butik otel kiraya verilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından geçmişteki Kayseri'nin her yönüyle canlandırılacağı Kayseri Mahallesi'ndeki çalışmalar sürüyor. Tavukçu Mahallesi olarak bilinen bölgedeki Kayseri Mahallesi'nde bulunan tarihi evler Büyükşehir Belediyesi'nce restore edildi. Binaların aslına uygun yaşatılması için de kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile; 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya, restoran ve 20 odalı butik otel Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince "Açık Teklif Usulü İhale" ile 17 yıllığına kiraya verilecek.


Kayseri Mahallesi'ndeki dükkan ve konaklar için yapılacak olan ihale 7 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilecek....