03 / 05 / 2024

kayseri belediyesi konut alanı ihalesi 2020

kayseri belediyesi konut alanı ihalesi 2020

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan 6 konut ve ticaret alanı arsası ile Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 221 konut alanı arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek...

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Ev alacaklara müjde! 600 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 6 taksit imkanıyla 14 konut satılıyor! 

Kayseri ili Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesinde yer alan 14 adet konutu 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. İşte Kayseri'deki konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Kayseri Belediyesi uygun fiyata arsa atışı yapıyor! Hemen bakın!

Kayseri Belediyesi 10 farklı mahallede yer alan 12 aset arsanı satacağını ilan etti. İşte detaylar...

kayseri belediyesi konut alanı ihalesi 2020 Haberi

kayseri belediyesi konut alanı ihalesi 2020

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos ve Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan konut alanları için ihale gerçekleştirecek. Belediyeden ihale ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, her iki ihalenin de 10 Mart Salı günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, ihalede Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 221 adet konut alanı arsası toplu halde satılacak. Talas Mahallesi için ihale 14:00'da yapılacak.

221 adet arsanın muhammen bedeli ise 20 milyon 985 bin lira olarak açıklandı.

Aynı gün saat 14:15'te 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan 6 adet konut ve ticaret alanı arsası için toplu ihale gerçekleştirilecek.

Kapalı teklif usulü gerçekleştirilecek ihale için, ihale günü saat 13:30'a kadar yapılan başvurular kabul...