16 / 05 / 2024

Kayseri Belediyesi yol yapım ihaleleri

Kayseri Belediyesi yol yapım ihaleleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yaz döneminde yeni yapılacak ve bakımdan geçirilecek olan yollarda kullanmak amacıyla asfalt ihalesi yapıldı. Asfalt ihalesi, komisyonun teklifleri incelemesinin ardından sonuçlandırılacak.

Kayseri Belediyesi uygun fiyata arsa atışı yapıyor! Hemen bakın!

Kayseri Belediyesi 10 farklı mahallede yer alan 12 aset arsanı satacağını ilan etti. İşte detaylar...

Kayseri Belediyesi'nden satılık 104 adet konut!

Kayseri Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde yer alan 104 adet konutu satıyor...

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri Talas'ta 92 yeni iş yerine ruhsat verildi!

Kayseri Belediyesi tarafından Talas ilçesinde yıl başından beri açılan 92 iş yeri için ruhsatlar verildi.

Kayseri Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 7 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Belediyesi'nden 43 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde yer alan 14 adet konut + ticaret alanı arsalar toplamda 43 milyon 150 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis alanı arsası vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim ayında atılacak. 75 yataklı yeni hastane binasının ihalesi yapıldı.

Kayseri Belediyesi 31 arsayı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 31 adet konut ve konut+ticaret alanı arsasını ihaleyle satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin satışa sunacağı arsalar için ihale tarihi belirlendi.

Kayseri'de tarım arazileri satışa çıktı!

Kayseri Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde yer alan tarım arazileri satışa çıkarıldı. Arsa satışları için müracaatlar Defterdarlık veya ilçelerde Mal Müdürlüklerine yapılabilecek. 

Kayseri Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan 8 adet gayrimenkul toplamda 11 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Kayseri Belediyesi'nden 3.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Beyazşehir’de yer alan iki adet konut+ticaret alanı arsasını ihale ile satışa çıkarıyor. 

Kayseri Belediyesi yol yapım ihaleleri Haberi

Kayseri Belediyesi yol yapım ihaleleri


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yaz döneminde yeni yapılacak ve bakımdan geçirilecek olan yollarda kullanmak amacıyla asfalt ihalesi yapıldı. 


Yaklaşık maliyeti 46 milyon 396 bin lira olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle oluştu, "Hika Nakliyat LMT. Şirketi 43 milyon 411 bin TL, Aydın İnşaat 49 milyon 775 bin TL, Yeka Beton ve Alpyol İş Ortaklığı 43 milyon 279 bin TL, Nalbantoğlu İnşaat 44 milyon 932 bin TL." Asfalt ihalesi, komisyonun teklifleri incelemesinin ardından sonuçlandırılacak. 


Deniz...