29 / 04 / 2024

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi

2015 Mayıs'ta açılması hedeflenen Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi; TÜBİTAK ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor. Bilim merkezinde 60 ayrı aktivite alanının olması hedefleniyor...

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi Mayıs 2015'te açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015 yılı Mayıs ayında açılacak. Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi hakkında bir sunum yapıldı.

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015'te açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK ' ın işbirliği ile Anadolu Harikalar Diyarı tema parkında yapımına başlanan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi ' nin kaba inşaatı tamamlandı...

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

TÜBİTAK 214 aday araştırmacı arıyor: Bilim ve teknoloji alanında kariyer fırsatı! Başvuru süresi ne zaman sona erecek

TÜBİTAK bünyesine 214 aday araştırmacı aranıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan habere göre BİLGEM, SAGE ve RUTE için görev almak üzere araştırmacılar alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı belirli süre görev yapmak üzere araştırmacı alımı yapacağını duyurdu.

Kuraklık ve hastalıklara dayanan bitki üretimi Sivas'ta devam ediyor! İlk buraya ekildi!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi'nde  yer alan akademisyenlerden bazıları kuraklık ile mücadele için bazı çalışmalar başlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Pendik ve Tuzla 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik ve Tuzla İlçeleri, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kampüs Alanı Amaçlı İmar 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kayseri'de 11.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 773 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Kayseri'de 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayseri Kocasinan'da yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi Haberi

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi


TÜBİTAK ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi'ni hayata geçiriyor. 2015 Mayıs'ta açılması hedeflenen Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi; Harikalar Diyarı içerisinde yer alacak. 



10 bin metrekaresi kapalı alandan meydana gelecek olan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi toplamda 55 bin metrekare alanda kurulacak. Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde 60 ayrı aktivite alanı olacak. 




Aktivitelerle ilgili üretim çalışmalarının devam ettiği Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi'nde sabit aktivite alanlarının yanı sıra gezici sergilere de yer verilecek. Bilim Merkezi'nde ayrıca Hayal Dünyası adlı sergi ya da Mars ile Yüzleşme sergisi de yer alacak.




Mayıs ayından itibaren Kayserililer Bilim Merkezi'nde planetaryumun da aralarında bulunduğu 60 farklı etkinlik alanının yanı sıra, dünyayı etkileyen 101 icadın yer aldığı sergiyi ve dev bir...