03 / 05 / 2024

kayseri bünyan sosyal tesisler

kayseri bünyan sosyal tesisler

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edileceğini ve çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalar inşa edeceğiz dedi.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yatırımcılara arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Cırgalan Mahallesi’nde yer alan 16 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satışa sunacak.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan toplam 16 adet arsa 12 milyon 481 bin 838 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 13 Şubat 2019 olarak açıklandı.

Kayseri Büyükşehir'den 43 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 14 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsaları ihale ile satılıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için cazip arsaları satışa çıkarmaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 23 Ocak Çarşamba günü yapılacak olan ihaleyle Şeker Mahallesi'ndeki 14 adet arsa satışa sunucak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erkilet Mahallesi’nde iki ayrı akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa çıkarıyor.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

kayseri bünyan sosyal tesisler Haberi

kayseri bünyan sosyal tesisler

Bünyan Belediyesi gençleri spora yönlendirmek ve ilçeye sosyal bir hareketlilik kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamında Bünyan’da 9 mahalleye halı saha yapacak. Bünyan Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan sosyal tesisler Bünyanlılar tarafından yoğun bir ilgi görürken farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra Bünyan Belediyesi bu yıl ilçenin farklı mahallelerde 9 halı saha daha inşa edecek. Bünyan Belediye Evleri mevkiinde geçen yıl Bünyan Belediyesince hizmete sunulan 4 büyük tesisten biri olan Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi vatandaşlar taralından yoğun bir rağbet görürken ilçe gençleri tarafından tesiste spor müsabakaları düzenleniyor. Bu yıl Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi yanında yapımına başlanan yeni tesisin inşaatı hızla devam ederken Bünyan Belediye...