03 / 05 / 2024

kayseri bünyana ne zaman halısaha yapılacak

kayseri bünyana ne zaman halısaha yapılacak

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edileceğini ve çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalar inşa edeceğiz dedi.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 dükkanı kiraya veriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hunat alt geçitte yer alan 12 dükkanı 3 yıllığına kiralıyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 27 arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şeker ve Erkilet Mahallelerinde yer alan 27 arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir'den 76.9 milyon TL'ye satılık 24 adet arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan toplam 24 adet arsa 76 milyon 900 bin TL bedelle 16 Ekim'de satışa çıkarılacak...

Kayseri Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerindeki bürokratlarıyla 4 saati aşan bir toplantı yaptı.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

kayseri bünyana ne zaman halısaha yapılacak Haberi

kayseri bünyana ne zaman halısaha yapılacak

Bünyan Belediyesi gençleri spora yönlendirmek ve ilçeye sosyal bir hareketlilik kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamında Bünyan’da 9 mahalleye halı saha yapacak. Bünyan Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan sosyal tesisler Bünyanlılar tarafından yoğun bir ilgi görürken farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra Bünyan Belediyesi bu yıl ilçenin farklı mahallelerde 9 halı saha daha inşa edecek. Bünyan Belediye Evleri mevkiinde geçen yıl Bünyan Belediyesince hizmete sunulan 4 büyük tesisten biri olan Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi vatandaşlar taralından yoğun bir rağbet görürken ilçe gençleri tarafından tesiste spor müsabakaları düzenleniyor. Bu yıl Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi yanında yapımına başlanan yeni tesisin inşaatı hızla devam ederken Bünyan Belediye...