05 / 05 / 2024

Kayseri DSİ Tesisleri

Kayseri DSİ Tesisleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki, DSİ Tesisleri'nin toplu temel atma ve açılış merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.

Kayseri Talas Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ta inşa edilen yeni sosyal tesisi inceledi. Başkan Çelik tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Samsun'a 175 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “28 Tesis, 175 Milyon TL Yatırım” konulu DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış merasimine katıldı.

Kayseri Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 21 Ağustos 2015 tarihinde temeli atılan Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin tamamlanarak bölge halkına hizmet vermeye başladığını söyledi.

Kayseri DSİ Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki, DSİ Tesisleri'nin toplu temel atma ve açılış merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak.

Çanakkale'deki 11 tesisin temeli atıldı!

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda, "DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış töreni ile Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni" düzenlendi.

Antalya DSİ'nin spor tesisleri açıldı!

Antalya DSİ Bölge Müdürlüğü bahçesine yapılan spor tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesislerin açılışında konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür, ‘’DSİ olarak Su yapıları yaparak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktayız."dedi.

Kayseri'deki maliye arsalarına kamu tesisleri yapılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meclis Kararı ile Mülkiyeti maliye hazinesine ait olan alanların önce belediye mülkiyetine alınarak bu alanlara kamu tesisleri yapılacağını söyledi.

Kayseri DSİ Tesisleri Haberi

Kayseri DSİ Tesisleri



Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki'nin bugünkü programın şu şekilde ;




KAYSERİ PROGRAMI


"Kapuzbaşı Şelalesini İnceleme"

Saat: 10:45


"Valilik Ziyareti ve Basın Açıklaması"

Saat: 12:00


"Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ziyaret"

Saat: 12:45


"Koordinasyon Toplantısı"

Saat: 13:15


Yer: Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu


"DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimi"


Saat: 14:30


Yer : Cumhuriyet Meydanı


"Kayseri AK Parti İl Başkanlığı Ziyareti"

Saat:...