18 / 05 / 2024

kayseri erbil ticaret ofisi ne zaman açılacak

kayseri erbil ticaret ofisi ne zaman açılacak

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, " Erbil’ de kurmayı planladığımız ticaret ofisi çalışmalarımızı hızlandırdık. Ofisimizi inşallah kısa sürede hizmete açacağız " dedi...

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir 8 taksitle imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbil Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şimşek tarafından kuruldu.

Kayseri'de 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayseri Kocasinan'da yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Erbil ve Galip Erbil ortaklığında kuruldu.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

kayseri erbil ticaret ofisi ne zaman açılacak Haberi

kayseri erbil ticaret ofisi ne zaman açılacak


Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Erbil’de kurmayı planladığımız ticaret ofisi çalışmalarımızı hızlandırdık. Ofisimizi inşallah kısa sürede hizmete açacağız" dedi.


Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kuzey Irak’ın Erbil kentine yaptıkları çalışma ziyaretinden döndü.


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celal Hasnalçacı ve Ferhat Akmermer ile üyeler Ersan Özbek ve Nedim Olgunharputlu’nun da yer aldığı heyet, Erbil başta olmak üzere Duhok’ta da temaslarda bulundu.


Çalışma ziyaretine ilişkin açıklama yapan Hiçyılmaz, Erbil Ticaret Odası yetkilileri başta olmak üzere Erbil’de yatırım yapan Türk firmaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştüklerini söyledi.


Yaptıkları temaslarda, Erbil’e ticaret ofisi açılması yönünde doğru karar aldıklarını gördüklerini ifade eden Hiçyılmaz, "Türkiye’nin Erbil Ticaret Ataşesi Sayer Erbil, Erbil Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Soran Aziz ve ticaret ataşesi, Müstakil Sanayici...