18 / 05 / 2024

Kayseri Erenköy bağlantı yolu

Kayseri Erenköy bağlantı yolu

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

İçerenköy Carrefour arazisindeki 1.402 konutluk yeni proje resmen başlıyor! 

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisindeki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı satışa çıkan projede metrekare fiyatları 3 bin 600 dolar olarak belirtilmişti.

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi TBMM'de!

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Akiş GYO'nun Erenköy gayrimenkulü için olağanüstü kanun yoluna başvuruldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü için ‘Yargılamanın Yenilenmesi' talebi ile olağanüstü kanun yoluna başvurdu...

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Tekirdağ Büyükşehir'den Asyaport Liman Bağlantı Yolu toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Asyaport Liman bağlantı yolu konulu toplantı düzenlendi.

Kayseri Erenköy bağlantı yolu Haberi

Kayseri Erenköy bağlantı yolu



Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.


Erenköy mahallesinde Gürle Caddesinin açılışına Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, İl Müftü Yardımcı Galip Koçer, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı katıldı.


Erenköy mahallesi ile Hisarcık Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan Gürle Caddesi’nin önemli bir yol olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak Erenköy Mahallesi’nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirdik. Bu yol ile iki mahalleyi değil aynı zamanda iki ilçeyi birbirine bağladık. Çünkü Erenköy ile Hisarcık, Kıranardı...