02 / 05 / 2024

Kayseri Fenomen AVM

Kayseri Fenomen AVM

Kayseri Düvenönü semtinde 2 bin metrekare kapalı alanda hizmete giren Fenomen AVM’nin açılışına katılan Vali Yardımcısı Aygenç, ‘’Bu tür işyerilerin açılması, isdihdam ve devletimize vergi açısından önemli’’dedi

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Kayseri Kocasinan'a AVM yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan bölgesine AVM müjdesi verdi.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

AVM kiraları yerli paraya geçiyor!

Artaş İnşaat, alışveriş merkezlerinde kiraları Türk Lirası'na çevirdi. Bu kapsamda firma, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM'lerindeki kirayı TL'ye çevirme kararı aldı.

Artaş İnşaat AVM'lerinde kirayı TL cinsine çevirdi!

40 yıla yakın süredir inşaat, turizm ve AVM alanlarında faaliyet gösteren Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bünyesindeki ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM’lerinin kiralarını TL cinsine çevirdi.

Kayseri Fenomen AVM Haberi

Kayseri Fenomen AVM

KAYSERİ’DE birbiri ardına açılan AVM’lere yenisi eklendi. Düvenönü semtinde 2 bin metrekare kapalı alanda hizmete giren Fenomen AVM’nin açılışına katılan Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, ‘’Bu tür işyerilerin açılması, isdihdam ve devletimize vergi açısından önemli’’dedi


İşadamı Kudbettin Bulut’un sahibi olduğu Fenodmen AVM’nin açılışına Vali Yardımcısı Erdoğan Aktaş,, Mehmet Aktaş, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, çok sayıda protokol mensubu ve işadamları katıldı. Düvenönü Gülük Mahallesinde açılışı yapılan AVM’ zücaciye,elektronik,oyuncak, kırtasiye, hırdavat, kozmetik ve temizlik malzemelerinde indirimli satışlar yaparak, Kayserililere hizmet...