09 / 05 / 2024

Kayseri gayrimenkul inşaat ihalesi

Kayseri gayrimenkul inşaat ihalesi

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Melikgazi İlçesi'nde 8 milyon 939 bin 859 TL bedel kapsamında arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek. 

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Kayseri'de inşaat işçisi evinde ölü bulundu!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde inşaat işçisi Bülent Çelebi, tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

Kayseri'de inşaat kredisi kullanım oranı arttı!

Kayseri'de inşaat kredisi kullanma oranı arttı. Bölgede 3 ayda 1 milyar 62 milyon 400 bin liralık inşaat kredisi alındı.

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Elçin Bildirici ve Burak Cemal Bizan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Kayseri'de inşaat sektörünün önünü açacağız!

İnşaat sektörünün Türkiye için önemli olduğunu; ancak Türkiye ortalamasının üzerinde büyüyen Kayseri için çok daha fazla önem teşkil ettiğini belirten Başkan Mustafa Çelik, sektörün gelişmesi için gayret edeceklerini söyledi.

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Mahmut Hiçyılmaz: Kayseri'de inşaat sektörü çok dinamik!

Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) düzenlenen inşaat sektörü genişletilmiş komite toplantısı yapıldı. Toplantıda inşaat sektörünün sıkıntıları ve sektörden talep edilen konular görüşüldü.

Kayseri'de 300 milyon liralık inşaat yatırımı gerçekleşti!

Ekonomi Bakanlığı ve Orta Doğu Kalkınma Ajansı'ndan (ORAN) derlenen bilgilere göre, Kayseri'nin inşaat sektöründe, 300 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştiği ortaya çıktı. Kayseri, Sivas ve Yozgat'tan daha fazla inşaat yatırımı olan il oldu.

Kayseri'de inşaat sektörü sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı..

Kayseri gayrimenkul inşaat ihalesi Haberi

Kayseri gayrimenkul inşaat ihalesi

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Melikgazi İlçesi'nde 8 milyon 939 bin 859 TL bedel kapsamında okul yaptıracak. İlköğretim Tesis Alanı ve Arsası için ihale 30 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

1 - Arsa karşılığı inşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 30/04/2019 tarihinde saat 14:00 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü İhale Salonunda toplanacak Komisyon marifetiyle PAZARLIK USULÜ ile yapılacaktır.
2 - Tablo 2 de belirtilen taşınmazın tahmini bedeli olan toplam 9.052.345,00 TL üzerine artırım yapılmak suretiyle teklif alınacak, ihale sonucu oluşan bedel ile 8.939.859,00 TL inşaat maliyeti arasında Hazine lehine oluşan fark bedel Hazineye nakden ve...