17 / 05 / 2024

kayseri hasta yakını misafirhanesi ne zaman açılacak

kayseri hasta yakını misafirhanesi ne zaman açılacak

Kayseri'de önceki gün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hayata geçen Hasta Yakını Misafirhanesi’nin temeli atıldı.

Hasta yakınına bakana her ay 2 bin 345 TL destek verilecek!

Yaşlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşlara devlet maaş veriyor. Bunun yanında  hasta veya bakıma muhtaç kişilerin bakımını üstlenen akrabalarına da destek olmak için her ay düzenli ödeme gerçekleştiriliyor. Peki bu ödemeden kimle faydalanıyor? İşte ayrıntılar...

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri'de hasta yakınları için misafirhane yapılacak!

Kayseri'de önceki gün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hayata geçen Hasta Yakını Misafirhanesi’nin temeli atıldı.

Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşaatına başladığı otel konforundaki sosyal tesisteki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri!

LGS tercih döneminin başlaması aileleri düşündürmeye başladı. Veliler, çocuğu için en iyi liselerin yakınında ev aramaya başladı. İşte Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri...

Gama Holding’den 1 milyar dolara yakın yapılandırma!

Müteahhitlik ve enerji ağırlıklı faaliyet gösteren Gama Holding'in 1 milyar dolara yakın borç yeniden yapılandırma görüşmesi 20'ye yakın banka ile sürüyor.

İmar barışına günde 100 bine yakın müracaat var!

İmar barışına müthiş bir ilginin olduğunu ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " 2,5 gün içerisinde işlerini teyit eden 250 bin civarında insan var. Günde neredeyse 100 bine yakın müracaat var" dedi...

3. havalimanı yakınına 10 bin konutluk yeni şehir kuruluyor!

Kanal İstanbul ile birlikte her iki yanda yeni şehirler kuracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni havalimanının yakın bir mesafesine yaklaşık 10 bin konutluk bir yer kuruyoruz ki oranın personelinin gidiş gelişini zora sokmayalım ve orada da zemin artı 4 konutları yapalım" dedi

En yakın yasal mirasçılar kimlerdir?

Bir kimsenin vefatının ardından sahip olduğu menkul ve gayrimenkuller mirasçılara kalıyor. Peki, en yakın yasal mirasçılar kimlerdir?

800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresi 49 yıla çıkarılacak!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, hazine veya ormandan tahsisli 800'e yakın 5 yıldızlı otel için tahsis süresinin yeniden 49'a yıla uzatılacağını dile getirdi.

Eskişehir'e 15 yılda 10 bine yakın konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de 15 yılda 10 bine yakın konut projesi uyguladıklarını söyledi.

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

kayseri hasta yakını misafirhanesi ne zaman açılacak Haberi

kayseri hasta yakını misafirhanesi ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan hasta yakını misafirhanesinin temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Erciyes Üniversitesi karşısında gerçekleştirilen temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili ve Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel, 20. Dönem Kayseri Milletvekili İbrahim Yılmaz, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, ERÜ TIP Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Haluk Kutay Taşdemir ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile davetliler katıldı.

Temel atma töreninde...