11 / 05 / 2024

Kayseri ihale tren

Kayseri ihale tren

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım Kayserilere hızlı tren müjdesini verdi. Hızlı tren ihalesi 28 Mart’ta yapılacak.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedef 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili konuştu. Turhan, ''Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi.

Cahit Turhan: Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde hedefimiz 2023!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'yle ilgili olarak, "Net bir tarih yok, ihale hazırlık çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl projesi tamamlanıp bittiğinde, netleştiğinde ihalesini yapmayı planlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2023" dedi. 

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nin güzergah değişimi TBMM'de!

Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi'nde belirtilen güzergahın değiştirilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ihalesi 2019'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 142 kilometre uzunluğundaki Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattıyla ilgili olarak, "Proje çalışmalarımız tamamlandı. 2019 yılı içerisinde finansman teminini müteakip ihalesine çıkılacaktır." dedi.

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Kayseri'deki tren yolu hatları meclis gündeminde!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri ilindeki mevcut tren yolu hatlarının banliyö hattı olarak kullanılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kayseri ihale tren Haberi

Kayseri ihale tren

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım AK Parti'nin Kayseri 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Yüksel Hızlı Tren için: '28 Mart'ta ihalesi yapılacak' müjdesini verdi.

Kayseri'ye yapılan yatırımlardan da bahseden Yıldırım, "Kayseri’nin bizim iktidarımızda yeri çok önemli. Üreten ve ticareti ile göğsümüzü kabartan güzel bir şehir. Kayseri’nin zenginliği etrafındaki illerin de zenginliğidir. Biz baştan beri Kayseri’nin kalkınmadaki öncü rolünü biliyoruz. 16 yıl boyunca Kayseri’ye 17 milyar yatırım yaptık. 2002 yılında ihracatı 351 milyon dolardı, 2016 sonunda Kayseri ihracatta 1 milyar 642 milyona ulaştı. İşte Kayseri farkı bu. Kayseri’de 350 binin üzerinde sigortalı çalışan var. 30 binin üzerinde iş yeri sayısı var. 2002 yılında 3’ü kadın 246 engelli kardeşimiz istihdam ediliyordu. Bu gün 12 bin...