03 / 05 / 2024

kayseri ildem beyazşehir tramvayı ne zaman açılacak

kayseri ildem beyazşehir tramvayı ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 9,4 kilometrelik Beyazşehir-İldem raylı sistem hattı İldem Pazar Yeri'nde yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Tören 12.30'da başlayacak...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

5 ilde 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, bu yıl Bursa, Kocaeli, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Kayseri'de 7.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Beyazşehir'de yer alan 2 adet arsayı 7 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 26.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyazşehir ve Erciyes'te bulunan 6 adet arsayı 26 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Kayseri'de 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyazşehir Kocasinan'da yer alan 2 adet arsayı toplam 7 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Ata GYO Kocaeli, Kayseri ve Nevşehir'deki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli/Gebze, Kayseri/Talas ve Nevşehir ilindeki gayrimenkullere ilişkin değerleme raporlarını yayınladı...

İç Anadolu'da 66 bin hektar arazi toplulaştırıldı!

Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta bulunan 66 bin 116 hektar arazide toplulaştırma çalışmaları tamamlandı

Kayseri ve Nevşehir için acele kamulaştırma!

Kayseri ve Nevşehir'de yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Kocasinan'da 8.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan 24 derslikli ortaokul binası için arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Kayseri İncesu başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri İncesu Örenşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor. İşte TOKİ Kayseri İncesu başvuru tarihleri...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 29 adet iş yeri satıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında bulunan 29 adet iş yerini satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde yer alan arsa 4 milyon 500 bin TL bedel ile satışa sunuluyor. 

kayseri ildem beyazşehir tramvayı ne zaman açılacak Haberi

kayseri ildem beyazşehir tramvayı ne zaman açılacak


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 9,4 kilometrelik Beyazşehir-İldem raylı sistem hattı yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak. İldem Pazar Yeri'nde saat 12.30'da başlayacak olan törende protokol konuşmalarının yanı sıra animasyon, top cambazı ve bisiklet gösterileri yapılacak, sucuk-ekmek ikramında bulunulacak.


Manisa...