01 / 05 / 2024

Kayseri İncesu mesire alanı

Kayseri İncesu mesire alanı

İncesu Barajı çevresinde 5 kilometrelik yürüyüş yolu, çocuklar için çocuk oyun parkı, kamelya ve baraj üzerinden karşıdan karşıya geçmek için köprü yapımı çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesiyle 190 konutluk yeni proje geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinde 190 konut yer alacak. İncesu ilçesinde yükselecek olan projenin ihalesi 8 Kasım'da yapılacak.

O ilde 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, İncesu ilçesinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Kayseri İncesu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kayseri İncesu 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri İncesu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri İncesu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi

Kayseri'de 24.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İncesu İcra Dairesi Kayseri İncesu'da yer alan fabrikayı 24 milyon 864 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Kayseri İncesu'da 25.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

T.C. İncesu İcra Dairesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Sultansazı Mahallesi, 1359 ada 12 parselde yer alan ticari binayı 25 milyon 751 bin 476,58 TL'ye satıyor.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

TOKİ Kayseri İncesu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri İncesu 5. Etap projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap ihalesi 12 Şubat'ta!

Kayseri İncesu 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesinde yer alan 3 adet konut bugün satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları alt gelir 2020 projesi 13 Ocak tarihi itibariyle satışa çıkacak.

Kayseri İncesu mesire alanı Haberi

Kayseri İncesu mesire alanı

İNCESU Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2015 yılında başlanan baraj ve çevresinde mesire alanı yapım çalışmaları sona yaklaştı.


İncesu Barajı çevresinde 5 kilometrelik yürüyüş yolu, çocuklar için çocuk oyun parkı, kamelya ve baraj üzerinden karşıdan karşıya geçmek için köprü yapımı çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışma alanını gezen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, inceleme sonrası yaptığı açıklama da ” İncesu Belediyesi’nin 2016 yatırım programlarındaki projelerinden birisi de baraj ve çevresinin mesire alanı olarak düzenlenmesi çalışmalarıdır. 2015 yılında başladığımız çalışmamızı 2016 yılı içerisinde tamamlamış olacağız. Bu bölgede yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kamelyalar yaparak vatandaşlarımızın hafta sonunda ailesi ile birlikte gelerek piknik yapacağı bir alan oluşturma çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah 2016 Yılı Mayıs ayı sonuna yetiştirerek halkımızın...