05 / 05 / 2024

Kayseri İncesu ticaret merkezi inşaatı

Kayseri İncesu ticaret merkezi inşaatı

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor. TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

O ilde 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, İncesu ilçesinde yer alan 18 adet arsayı satıyor. Peki Kayseri İncesu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kayseri İncesu 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri İncesu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri İncesu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi

Kayseri'de 24.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İncesu İcra Dairesi Kayseri İncesu'da yer alan fabrikayı 24 milyon 864 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Türkiye Ticaret Merkezi Dubai'de açıldı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ticaret Bakanlığının desteği ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından Dubai'de inşa edilen ticaret merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kayseri Sahabiye'deki konut+ticaret alanı satışa çıkarıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.  Sahabiye Mahallesi'ndeki 1 adet konut+ticaret alanını ihaleyle satışa çıkardı.

Kayseri'de 20.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi 11229 ada 1 parsel de bulunan 1 adet konut ve ticaret alanı arsası 20 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Kayseri Büyükşehir'den 21 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan 6 konut ve ticaret alanı arsası ile Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 221 konut alanı arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek...

TOKİ Kayseri İncesu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri İncesu 5. Etap projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kayseri İncesu ticaret merkezi inşaatı Haberi

Kayseri İncesu ticaret merkezi inşaatı

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor. TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti. 


Başkan Karayol, " İncesu Belediyesi olarak talep toplama yöntemi ile İncesu merkezde 580 konut Süksün Mahallesinde 240 konut 3. Etap TOKİ uygulaması tamamlandı ve hak sahipleri evlerine oturdular. İyi günlerde güle güle oturmalarını temenni ediyorum. Süksün Mahallemizde TOKİ'nin yapılması ile nüfus artışı ve ticaret hacmine olan ihtiyaç nedeni ile İncesu Belediyesi tarafından 4 adet ticaret merkezi yapıldı. Her biri 100 m2 büyüklüğündeki bu ticaret merkezlerini Ekim 15 tarihiyle bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu yaptığımız ticaret merkezi ile Süksün halkı ve 240 konut TOKİ de oturan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamasına yönelik...