07 / 05 / 2024

Kayseri iş yeri ihalesi

Kayseri iş yeri ihalesi

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

O ilde 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri ili İncesu Belediyesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Örenşehir, Aksubağları, Saraycık, Beylik ve Karamustafa Paşa mahallelerinde yer alan 14 arsa ile 1 adet iş yeri satılıyor. İşte ayrıntılar...

Talas'ta 2 haftada 12 yeni işyeri açıldı!

Kayseri'nin Talas ilçesinde 1-15 Ocak tarihleri arasında 12 iş yeri ticari hayatına başladı.

Melikgazi Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Hunat Mahallesi'nde bulunan iş yeri ve müştemilatlarını 10 yıllığına 8 milyon 250 bin TL'ye kiraya çıkarıyor. İşin ihale günü 7 Ekim 2020 olarak açıklandı.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri'de 10 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Kayseri Gayrimenkul Satışı İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından,  Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mah, 1549 ada, 88 parselde yer alan tek katlı betonarme iş yeri ve arsası vasfındaki taşınmaz 10 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Ata GYO'nun Talas'taki arsasında iş yeri inşa edilecek!

Ata GYO tarafından Kayseri Talas Mevlana Mahallesi'nde 78 pafta, 833 Ada 1 numaralı parselde kayıtlı 30 Temmuz 2019 tarihinde yapılan cins tashihi ile arsa niteliğinden iş yeri niteliğine dönüştürüldü...

Kayseri Melikgazi’de 37 daire ve 4 iş yeri ihale ile satılacak!

Melikgazi Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan 37 daire ve 4 işyeri 19 Şubat 2019'da tarihinde ihale ile satışa çıkarılacak. 

Kayseri Melikgazi'de işyeri ve bina sayısı artıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, her geçen gün imarlı bir gelişme gösterdiğini ilçede hem bina sayısının hem de işyeri sayısının artığını hatırlattı.

TOKİ Kayseri Kocasinan 228 işyeri ve 55 imalathane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet Mahallesi'nde 228 Adet işyeri ve 55 adet imalathane inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 228 işyeri ve 55 imalathane ihalesi 17 Mart'ta!

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet Mahallesi'nde 228 Adet işyeri ve 55 adet imalathane inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 17 Mart 2015 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri iş yeri ihalesi Haberi

Kayseri iş yeri ihalesi

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi (II. Etap) 174 adet iş yeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek. İhalenin bedeli 123 milyon 160 bin TL olarak belirlendi. 

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın  sorumluluğu altında yapılacak olan Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi (II. Etap) 174 adet işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir. 

1 - İdarenin Adresi : Şeker...