07 / 05 / 2024

Kayseri Kapuzbaşı planları

Kayseri Kapuzbaşı planları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Kapuzbaşı Şelaleleri için kesin koruma kararı!

Kayseri İli, Yahyalı İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri Doğal Sit Alanı kapsamına giren alan koruma altına alındı.

Kayseri Develi kentsel dönüşümle değişecek!

Kayseri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 2018 yılı yatırımları ve yeni yıl planlarını anlattı. Cabbar, ''Kentsel dönüşümü yaptığımız zaman Develimiz farklı bir atmosfere kavuşacaktır'' şeklinde konuştu.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de imar mesaisi!

Kayseri Melikgazi İmar Müdürlüğü, imar planlarındaki uygulamalarda vatandaş, müteahhit ve arsa sahiplerinin mağduriyetini önlemek amacıyla hafta sonu ve gece mesaisi yaptı. Ekipler, vatandaşlar için aralıksız çalıştı.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri'deki Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Özhaseki, ''Kayseri'ye önemli yatırımları konuşmaya geldik''dedi.

Kayseri kırsalında kentle uyumlu imar hamlesi başlatıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile il kırsalında eş zamanlı imar hamlesi başlattı. Belediye, revize imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarını bir arada hayata geçirecek.

Kayseri Talas kentsel dönüşümle yaşanabilir hale gelecek!

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas’taki dikey büyümenin nedenini, özellikle 90’lı yıllarda yapılan imar planlarının hatalı olmasına bağladı.

Mustafa Çelik: Kayseri'de çarpık kentleşmeye izin vermeyeceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ''Kenti bu vizyon doğrultusunda planlayarak dizayn edeceğiz. Yani, hizmet dönemini yeni imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarına odaklanarak başlatıyoruz. ''dedi.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

Orhan Düzgün: Kapuzbaşı yerli ve yabancı turizm acentelerine tanıtılmalı!

Kayseri kent merkezine 190 kilometre Adana'nın Aladağ ve Kozan ilçelerine de yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kapuzbaşı Takım Şelaleleri, 500 metrekarelik alanda 7 şelaleden oluşuyor.

Milli Emlak 'tan Kayseri Talas 'ta satılık tarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Talas"ta 10 bin 183 metrekare yüzölçümündeki tarlayı satışa çıkardı.  Harman Mahallesi"ndeki arazinin 5 bin 167 metrekaresi Hazine hissesinde bulunurken taşımazın imar planlarında yol, konut alanı ve park olarak ayrıldı

Kayseri'de icradan satılık mermer ve taş işleme fabrikası!

Pınarbaşı İcra Müdürlüğü, Kayseri Pınarbaşı ilçesinde yer alan 3 tarla ile mermer ve taş işleme fabrikasını satışa sunuyor. Taşınmazların alanları 12 bin 88 metrekare ile 19 bin 754 metrekare arasında değişiyor

Kayseri Kınaş Prestij 'de 78 bin TL 'ye 134 metrekare!

Kayseri"de inşa edilen Kınaş Prestij projesinde lansman fiyatları için son 3 gün! Projede şu an 134 metrekarelik 3+1 konutlar 78 bin TL"ye satılıyor¦

Kayseri Kapuzbaşı planları Haberi

Kayseri Kapuzbaşı planları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı heyetinin ziyaretinde kente yaptıkları yatırımları anlattı. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri’nin önemli değerlerinden Kapuzbaşı Şelaleleri için master plan çalışmalarının devam ettiğini belirtti. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Yahyalı’ya yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Başkan Mustafa Çelik’e teşekkür eden İlçe Başkanı Türkmenoğlu, “Yahyalı’ya ilginiz olduğunu ve değer verdiğinizi biliyoruz. Bize her zaman destek olacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye yaptığı hizmetler hakkında açıklamalar yaparak, “İlçemize yapmış olduğunuz sayılmayacak kadar güzellikler var. 3,5 milyon TL’ye mal olacak olan Yahyalı Meydan Projesi’ni ilçe...