05 / 05 / 2024

kayseri keykubat kent parkı

kayseri keykubat kent parkı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark'ın yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Şeker Gölü'nü de içine alacak olan Kentpark bünyesinde Macerapark da bulunacak.

Kayseri Kocasinan Millet Bahçesi ihalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Millet Bahçesi ihalesini 20 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Kayseri millet bahçelerinin inşaatı başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'deki millet bahçeleri ile ilgili olarak, “AK Parti hükümeti döneminde Melikgazi ve Kocasinan Keykubat Millet Bahçeleri şehrimizin çehresini değiştirecek proje çalışmaları sürüyor, en yakın zamanda inşasına başlanacak." dedi.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Kayseri'ye 7.2 milyonluk köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en önemli alternatif yollarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kayseri'nin ilçelerine rekor yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada kent merkezindeki konforu ilçelere de taşımak için her alanda büyük yatırımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Kayseri Keykubat Parkı 1 milyon metrekare alanda yükselecek!

Yaptığı yatırımlarla Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Kent Ormanı'na başlamadan bir ödül daha aldı.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Tuval Kent Kayseri fiyatları 2017!

Özkayseri İnşaat tarafından inşa edilen Tuval Kent Kayseri projesi 252 adet daire ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Tuval Kent Kayseri fiyatları 2017....

Tuval Kent Kayseri teslim tarihi!

Tuval Kent Kayseri teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Tuval Kent Evleri'nde fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor...

kayseri keykubat kent parkı Haberi

kayseri keykubat kent parkı

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şeker Gölü ve çevresi, Şeker Tepesi ve Keykubat Tepesinde incelemelerde bulunarak yapılacak olan Kentpark'ın hangi bölgeleri kapsayacağını yerinde gördü. Yapacakları önemli rekreasyon alanlarının başında Keykubat Kentpark projesinin geldiğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Projenin bir kent ormanı niteliğinde olacağını dile getiren Başkan Çelik, "İçinde mesire alanları ve farklı aktivitelerin olacağı bir alan olarak planlayacağız. Proje çalışmalarına başladık. Şeker Gölü ile bütünleşecek bir proje hazırlayacağız. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız farklı aktivite alanlarını burada bulabilecekler. Spor alanları ve gençlerin enerjilerini atabilecekleri Macerapark yapacağız. Ayrıca burada Kayseri ikliminde yetişen her türlü meyve ağacının görünmesini istiyoruz. Bu nedenle çocukların her türlü meyve ağacından meyve toplayıp yiyebilecekleri halka açık meyve bahçeleri oluşturacağız. Tepede birbirinden farklı Kayseri...