23 / 07 / 2024

kayseri Kocasinan Yenişehir

kayseri Kocasinan Yenişehir

Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Argıncık, Mithatpaşa, Yeşil Mahalle gibi yerlerde eski ve gecekondu yapılar dönüşürken 1970'li yılların Yenişehir Mahallesinde yaşlanmış, eskimiş apartmanların kendini bugüne dönüştürdüğünün altını çizdi

Kayseri Kocasinan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Kocasinan'da 24 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan arsayı  24 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Kayseri Yenişehir'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği sosyal tesisin inşaatında sona geldi.

Kayseri’ye yeni müze müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmen devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’ye yeni müzeler kazandırıyor. 

Kayseri Kocasinan'da 3 bin konutun temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin, Ahi Evran Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek olan konutların temelleri atıldı. Proje kapsamında bölgeye 3 bin yeni konut inşa edilecek.

Kayseri Kocasinan’da dönüşüm için ihale vakti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından fiziki ömrünü tamamlamış köhne yapıların yıkılıp daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik başlatılan Kentsel Dönüşüm ve Yenileme çalışmaları kapsamında iki yeni ihale düzenlenecek.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşümle mutlu yuvalar!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni evlerine kavuşan aileler ise Başkan Çolakbayrakdar’a dualar ederek, mutluluklarını dile getiriyor.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu defa da Yenişehir Mahallesi’ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor.  

Kayseri Kocasinan yeni tesisleriyle değişiyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa edilen yeni tesislerle bölge çağ atlıyor.

Kayseri Kocasinan'da 4.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Beyazşehir Mahallesi'ndeki Akaryakıt ve Servis İstasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

kayseri Kocasinan Yenişehir Haberi

kayseri Kocasinan Yenişehir


Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye sınırlarında modern yapılaşma hareketine katılan mahallelere Yenişehir'in de eklendiğini söyledi. 


1970'li yılların Yenişehir'inin o zaman itibarıyla şehir merkezinden uzak olmasına rağmen bugün şehir merkezine yürüme uzaklığında olduğunu hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Yenişehir Mahallesinde 70'li yılların eski yapıları bugün itibarıyla yaptığımız imar planlarına uygun biçimde modern yapılaşmaya başladı" dedi. 


Başkan Bekir Yıldız, Argıncık, Mithatpaşa, Yeşil Mahalle gibi yerlerde eski ve gecekondu yapılar dönüşürken 1970'li yılların Yenişehir Mahallesinde yaşlanmış, eskimiş apartmanların kendini bugüne dönüştürdüğünün altını çizerek, "Hemen yanı başındaki Türkiye'nin örnek aldığı Barbaros Kent Projesi, Bağdat Caddesindeki süratli gelişim ve çevresindeki mahallelerdeki imar hareketleri gibi güzel verimli çalışmalar Yenişehir Mahallesinin de dikkatini çekti. Kocasinan'da son 4 yıldır daha da süratlenen gelişime Yenişehir Mahallesi kayıtsız kalmadı" diye konuştu. 


Yeni...