11 / 05 / 2024

Kayseri Küçükali toki konutları

Kayseri Küçükali toki konutları

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında Küçükali Mahallesi'ndeki 562 konutun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kayseri Küçükali Mahallesi dönüşümle yenilendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinde dönüşüm projesi uygulanan mahallelerde binaların yükseldiğini ve bölgenin yenilendiğini açıkladı.

Kayseri Köşk'e sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesm eden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, beş yıldızlı sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Melikgazi Belediyesi Küçükali'de daire ve 5 dükkan yaptırıyor!

Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından Küçükali'de 100 daire ve 347,79 metrekare dükkan inşaatı yapılması işi ihale ediyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak..

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında kuruldu.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

Melikgazi Küçükali'de 8.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 56 adet 142 m² brüt alanlı daire ve 4 adet dükkan inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 228 bin 328 TL olarak belirtiliyor.

Kayseri Küçükali'de 8,4 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 51 adet daire ve 4 adet dükkân inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 468 bin 279 TL olarak belirtiliyor.

Kayseri Melikgazi'de 16.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Küçükali'de kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek..

Kayseri Küçükali toki konutları Haberi

Kayseri Küçükali toki konutları

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Küçükali Mahallesinde başlatılan çalışma için 562 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi. 


Küçükali Mahallesi'ndeki temel atma törenine; Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, KESOB Başkanı Ahmet Övüç, Şehit Aileleri ve Gazi Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı katıldı. Şehitler anısına İstiklal Marşı ve dua sonrası başlayan törende; semt halkının ve kentsel dönüşüm istediklerini ve bu projeye sahip çıktıklarını yine birçok ev sahibinin gecekondularını kendilerinin yıktığını belirten Başkan Büyükkılıç, "Bugün aslında ikinci etap 9 bloktan oluşan 562 dairenin temelini atıyoruz. 2015 yılı TÜİK verilerine göre emlak değeri açısından...