29 / 04 / 2024

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.



Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi ilçeye kazandırılacak Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kızıltepe Millet Bahçesi’nin çalışmalarının ara verilmeden devam ettiğini dile getirdi. 

Hacılar Belediyesi tarafından plan ve proje çalışmaları tamamlanan Kızıltepe Mevkii’nde 70 dönümlük Millet Bahçesi’nde çalışmaların ara vermeden devam ettiğini söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, "Amacımız Hacılarlı ve Kayserili hemşerilerimize aileleri ile birlikte piknik yapabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir alan oluşturmak" dedi.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Millet Bahçesi’nin seçim vaatleri arasında yer aldığını anımsatan Başkan Özdoğan, Kızıltepe Millet Bahçesine ayrı bir önem verdiklerini de dile getirdi. Başkan Özdoğan Kızıltepe Millet Bahçesi’nde mülkiyet sorununun bulunmadığını da belirterek, yapımının tamamlanmasının ardından yaklaşık 50 adet kamelya, sosyal alanlar, seyir yerleri bulunacağını söyledi. Başkan Özdoğan millet bahçesinin yapımında doğaya zarar vermeden çalışıldığını da anımsatarak vatandaşların Kızıltepe Millet Bahçesi’ne çift yönlü giriş ve çıkışların bulunacağı yoldan gidebileceğini ifade etti.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

 


Geri Dön