05 / 05 / 2024

kayseri mesire alanları

kayseri mesire alanları

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Kocasinan ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Oruçreis Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Melikgazi'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kayseri Kocasinan için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sahabiye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kayseri Kocasinan'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Mesire yerleri 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs salgınıyle gerçekleşen mücadelede uzun zamandır kapalı olan mesire alanları, sosyal hayatta normalleşmenin kademeli olarak başlamasıyler beraber 1 Haziran'da yeniden kapılarını açılıyor.

Mesire alanlarına 'bungalov' ayarı!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmeliğe göre, konaklama amaçlı mesire yerlerindeki tesislerin niteliğine ilişkin düzenleme yapıldı.

Kayseri'de yenileme alanı kararı!

Kayseri Melikgazi ilçesini kapsayan bazı alanlar Yenileme Alanı olarak belirlendi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kiralık mesire alanları!

Orman İşletme Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin her ilinde bulunan mesire alanları girişimcilere kiraya veriliyor. Bu mesire alanlarında restoranlar, kır lokantaları ve spor tesisleri bulunuyor...

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

kayseri mesire alanları Haberi

kayseri mesire alanları


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hazırlıyor.


Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hazırlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile Sarımsaklı Barajı’na giderek incelemelerde bulundu ve Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı’ya Sarımsaklı Barajı ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Çelik ve Vali Kamçı, Bünyan’da yapılan törenin ardından Sarımsaklı Barajı’na geçtiler. Baraj kenarındaki mesire alanı olarak kullanılan; ancak uzun süredir bakımsız kalan bölgeyi gezen Vali Kamçı ve Başkan Çelik, bölgede incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Sarımsaklı Barajı’nın yapılacak yeni projeyle çok güzel bir mesire alanı haline geleceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, halen DSİ’nin elinde bulunan...