02 / 05 / 2024

kayseri Mustafa Öner İlkokulu

kayseri Mustafa Öner İlkokulu

Büyükşehir Belediyesi'nin hayırsever katkısıyla Cırgalan Mahallesi'nde yaptırdığı Mustafa Öner İlkokulu'nun kamuoyuna tanıtımı için bir tören düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir'den Cırgalan'a okul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Cırgalan'a yapılan ilkokul kamuoyuna tanıtılacak. Tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katılacak.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri'deki 5 asırlık han restore edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışması başlatacaklarını müjdeledi..

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Kayseri Küçükali Mahallesi dönüşümle yenilendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinde dönüşüm projesi uygulanan mahallelerde binaların yükseldiğini ve bölgenin yenilendiğini açıkladı.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri'ye Okçuluk ve Etnospor Merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye kazandıracakları Okçuluk ve Etnospor Merkezi konusunda bazı açıklamalar yaptı.

kayseri Mustafa Öner İlkokulu Haberi

kayseri Mustafa Öner İlkokulu


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayırsever katkısıyla Cırgalan Mahallesi'nde yaptırdığı Mustafa Öner İlkokulu'nun kamuoyuna tanıtımı için bir tören düzenlendi. Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için beş yıldızlı okullar yaptıklarını söyledi.

Cırgalan Mahallesi'ne yaptırılan Mustafa Öner İlkokulu'nun tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan, Talas ve Bünyan Belediye Başkanları, Hayırsever Mustafa Öner, bürokratlar, vatandaşlar, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Cırgalan Mahallesi Muhtarı İbrahim Kuvvet, mahallenin okul ihtiyacının giderilmesi nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlyas Yılmaz da konuşmasında başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere belediyelerin eğitime sundukları katkıya vurgu yaparak, "Başkanlarımız olduğu sürece eğitimde daha hızlı bir şekilde ilerleyeceğiz"...