18 / 05 / 2024

kayseri ne kadarlık ihracat yaptı

kayseri ne kadarlık ihracat yaptı

Kentten Eylül'de 125 ülke ve 4 serbest bölgeye 168,6 milyon dolarlık ihracat yapıldığını belirten Boydak, yüzde 23'lük artışın sevindirici olduğunu, yıl sonu hedefine adım adım ilerlediklerini kaydetti.

Kayseri Eylül'de 125 ülkeye ihracat yaptı!

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, yaptığı yazılı açıklamada, kentten Eylül ayında yapılan ihracatın önceki aya göre yüzde 23, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 15,8 arttığını bildirdi.

Kayserili ihracatçı hedef büyüttü!

Akdeniz Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (ADMİB) Başkanı Adnan Ersoy Ulubaş, “ 2013’te gerçekleştirilen 1.7 milyar dolarlık ihracat Kayseri ’ye yakışmadı ” dedi.

Emlak Konut GYO, 2021'de ne kadarlık satış gerçekleştirdi?

Emlak Konut GYO, 31 Aralık 2021 tarihli gelir tablosunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun yurt içi satışları ve net satışları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Halk GYO, 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu satış ve kiralama işlemlerini açıkladı. Peki Halk GYO 2021'de ne kadarlık kiralama ve satış işlemi gerçekleştirdi?

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 76.9 milyon TL'ye satılık 24 adet arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan toplam 24 adet arsa 76 milyon 900 bin TL bedelle 16 Ekim'de satışa çıkarılacak...

Kayseri Büyükşehir'den satılık 21 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde yer alan 21 arsayı ihaleyle satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüşmek için Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi, Kayseri Büyükşehir gündeminde!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesi daha hayata geçiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yatırımcılara arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Cırgalan Mahallesi’nde yer alan 16 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde bulunan akaryakıt ve servis istasyonu alanını ihaleyle satışa sunacak.

kayseri ne kadarlık ihracat yaptı Haberi

kayseri ne kadarlık ihracat yaptı


Kayseri'den eylül ayında 125 ülke ve 4 serbest bölgeye 168,6 milyon dolarlık ihracat yapıldığı bildirildi. Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, yaptığı yazılı açıklamada, kentten Eylül ayında yapılan ihracatın önceki aya göre yüzde 23, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 15,8 arttığını bildirdi. 


Yüzde 23'lük artışı yaşandı 


Kentten Eylül'de 125 ülke ve 4 serbest bölgeye 168,6 milyon dolarlık ihracat yapıldığını belirten Boydak, yüzde 23'lük artışın sevindirici olduğunu, yıl sonu hedefine adım adım ilerlediklerini kaydetti. 


İlk 3 sırada Irak, Almanya ve İtalya var


İhracatta ilk 3 sırada Irak, Almanya ve İtalya'nın yer aldığını ifade eden Boydak, en fazla ihraç edilen ürünlerin elektrikli ev aletleri, demir-çelik-sac-iletken-maden ve tekstil olduğunu belirtti. 


HES Hacılar, Boyteks Tekstil ve Boydak Dış Ticaret'in ihracatçı firmalar arasında ilk üç sırayı aldığını...