02 / 05 / 2024

kayseri okuma salonu ve etüt merkezi

kayseri okuma salonu ve etüt merkezi

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Köşk'e sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Köşk ilçesine kazandıracağı beş yıldızlı sosyal yaşam merkezinin temelini yarın atacak. Sosyal tesiste yüzme havuzu, fitness salonu, sanat ve mesleki eğitim için derslikler yer alacak.

Kayseri Büyükşehir'in 2 ihalesi gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmet binası yapım işi ile Kayseri Lisesi 1. Kat sergi salonu teşhir-tanzim işi için iki ayrı ihale yaptı.

Kayseri Fırat Yılmaz Çakıroğlu Etüd Merkezi açıldı!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı. Okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunuyor.

Kayseri Melikgazi Çok Amaçlı Spor Salonu yarın açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarmisan Demokrasi Mahallesi, TOKİ alanında Çok Amaçlı Spor Salonu'nun tamamlanarak hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Kayseri İncesu Belediyesi'nden her mahalleye sosyal konut!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye mahalle olarak bağlanan köylere düğünlerini, nişanlarını yapabilecekleri sosyal konutlar yapıyor. Bu konutlar taziye evi ve düğün salonu olarak da kullanılabiliyor.

Göksun Sosyal Tesisleri'nin temeli atıldı!

İçerisinde taziye evi, kütüphane, okuma salonu, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu ve toplantı salonu barındıracak olan sosyal tesislerin temel atma töreni saygı duruşunu müteakiben İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kahramanmaraş sosyal tesislerinin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde yaptıracağı içerisinde taziye evi, kütüphane, okuma salonu, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu ve toplantı salonu barındıracak olan sosyal tesislerin temelini attı.

Kayseri'de belediyeden kiralık butik otel, sergi salonu, konak!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Kayseri Mahallesi'nde kiralama ihalesi yapılacak. İhale ile 7 adet konak evi, 7 adet dükkan, sergi salonu, kafeterya ve restoran ile 20 odalı butik otel kiraya verilecek.

Kayseri'de belediyeden YİD modeli ile otel, konak evi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Tavukçu Mahallesi'nde yer alan 7 adet konak evi, sergi salonu, kafe ve 20 odalı otel binasını yap işlet devret modeli ile ihaleye sunuyor.

Kayseri Esenyurt Mahallesi'ne 32 derslikli okul ile spor salonu yapılacak!

Kayseri Esenyurt Mahallesine 32 derslikli okul ile spor salonu yapılacak. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin eğitim ve eğitimcinin dostu olduğunu hayırsever belediye olarak madalyalar ile ödüllendirildiğini ifade etti.

Kayseri Esenyurt'a 32 derslikli okul ve spor salonu yapılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, mahallenin ihtiyacı olan ve öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim aldığı Esenyurt mahallesine 32 derslikli okul yaptırılacağını bildirdi.

kayseri okuma salonu ve etüt merkezi Haberi

kayseri okuma salonu ve etüt merkezi

Yapımı Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından tamamlanan Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismini taşıyan Okuma Salonu ve Etüd Merkezi törenle açıldı.


Törene Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici, MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, 25.Dönem MHP Kayseri Milletvekilleri Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, teşkilatlar ve çok sayıda partili katıldı.

Aynı anda 30 öğrencinin etüd yapabileceği okuma salonu ve etüd merkezinde kütüphanede bulunmaktadır. Ülkücü Harekete gönül verenlerin maddi ve manevi destekleri ile yapımı tamamlanan okuma salonunda bilgisayar, internet kullanımı ve projeksiyon sunumuda...