27 / 04 / 2024

Kayseri Esenyurt'a 32 derslikli okul ve spor salonu yapılacak!

Kayseri Esenyurt'a 32 derslikli okul ve spor salonu yapılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, mahallenin ihtiyacı olan ve öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim aldığı Esenyurt mahallesine 32 derslikli okul yaptırılacağını bildirdi.




 Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mahallenin ihtiyacı olan ve öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim aldığı Esenyurt mahallesine 32 derslikli okul yaptırılacağını bildirdi. Kocayusuf caddesi üzerinde yer alan ve imar planında eğitim olarak tescil edilen alanda 32 derslikli okul yaparak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edileceğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç. Melikgazi İlkokulunu, Karamercan Ortaokulunu, Ambar Anaokulunu inşa ederek hizmete sunduklarını şimdi de Esenyurt Mahallesine okul inşa ederek eğitime katkı ve destek verileceğini belirtti. 


Esenyurt Mahallesinin 2 katlı evlerin kentsel dönüşüm ile çok katlı binalara dönüşmesi ile nüfus artışı oluştuğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin eğitim ve eğitimcinin dostu olduğunu hayırsever belediye olarak madalyalar ile ödüllendirildiğini ifade etti


Ayrıntılı Haber




Geri Dön