10 / 05 / 2024

Kayseri Esenyurt spor salonu projesi son durum

Kayseri Esenyurt spor salonu projesi son durum

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, mahallenin ihtiyacı olan ve öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim aldığı Esenyurt mahallesine 32 derslikli okul yaptırılacağını bildirdi.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.

Kayseri'de ilk kez spor lisesi açılacak!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açıldığını ve özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90 öğrenci alacaklarını açıkladı.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Esenyurt spor salonu projesi son durum Haberi

Kayseri Esenyurt spor salonu projesi son durum


 Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mahallenin ihtiyacı olan ve öğrencilerin kalabalık sınıflarda eğitim aldığı Esenyurt mahallesine 32 derslikli okul yaptırılacağını bildirdi. Kocayusuf caddesi üzerinde yer alan ve imar planında eğitim olarak tescil edilen alanda 32 derslikli okul yaparak Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edileceğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç. Melikgazi İlkokulunu, Karamercan Ortaokulunu, Ambar Anaokulunu inşa ederek hizmete sunduklarını şimdi de Esenyurt Mahallesine okul inşa ederek eğitime katkı ve destek verileceğini belirtti. 


Esenyurt Mahallesinin 2 katlı evlerin kentsel dönüşüm ile çok katlı binalara dönüşmesi ile nüfus artışı oluştuğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin eğitim ve eğitimcinin dostu olduğunu hayırsever belediye olarak madalyalar ile ödüllendirildiğini ifade etti


Ayrıntılı...