27 / 04 / 2024

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 



Esenyurt Belediyesi, Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ilçenin en büyük spor tesisine Dünya, Olimpiyat ve Avrupa şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini verdi.

Esenyurt Belediyesi'nde yer alan habere göre; spor tesisi, Naim Süleymanoğlu’nun üçüncü ölüm yıl dönümüne özel törenle hizmete açıldı. Düzenlenen törene Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Naim Süleymanoğlu’nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, müdürler ve ilçe protokolü katıldı.

Esenyurt ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende, Naim Süleymanoğlu’nun isminin verildiği Esenyurt’un en büyük spor tesisinin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından Başkan Bozkurt ve beraberindekiler tesisi gezdi.

ESENYURT’UN EN BÜYÜK SPOR TESİSİ 

3 Olimpiyat, 7 Dünya ve 6 Avrupa Şampiyonluğu kazanan, 46 tane dünya rekoru kırarak ‘Asrın Sporcusu’ unvanını alan Naim Süleymanoğlu’nun ismi Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yapılan Esenyurt’un en büyük spor tesisinde yaşatılacak.  Amatör spor kulüplerinin, altyapıdan üstyapıya kadar ücretsiz olarak antrenmanlarını yapabilecekleri alan ve imkana sahip olan tesiste, 3 antrenman sahası, koşu parkuru, ilçedeki amatör spor kulüpleri için oluşturulan yerler, soyunma odaları ve çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. Esengücü Ampute takımı da antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştiriyor.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!


Geri Dön