29 / 04 / 2024

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Spor yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.




‘Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller’ ideali ile ilçenin dört bir yanında spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi Sırameşeler Spor Tesisi’ni de tamamlıyor.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, toplam 4 bin 250 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Sırameşeler Spor Tesisi’nde 33x53 ölçülerinde futbol sahası yer alıyor. Yaklaşık 400 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen kapalı alanlarda ise soyunma odaları, yönetim binası, kafeterya, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve koşu yolu mevcut. Hem vatandaşların hem de amatör spor kulüplerinin faydalanacağı tesisin inşaat çalışmaları tamamlanırken, futbol sahası ve kapalı alanlarda ince işçilikler sürüyor. Yaklaşık 1 milyon lira kaynak kullanılan tesis, ince işçiliklerin tamamlanmasının ardından yaz ayları içerisinde hizmete açılacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar konuyla ilgili olarak, “Sırameşeler Mahallemizde inşa ettiğimiz çocuk parkının inşaatı tamamlandı. Bu park çocuklarımız için bir eğlence alanı olurken, mahalleye de nefes aldıran bir alan oldu. Parkın hemen yanında inşa ettiğimiz spor tesisi inşaatında ise çalışmalarımız devam ediyor. Burası hem mahalle gençlerinin hem de amatör spor kulüplerinin faydalanacağı bir tesis olacak. Çalışmalarda sona geldik. Yaz ayları içerisinde açılışını yaparak gençlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.


Geri Dön