16 / 05 / 2024

kayseri örnek belediyecilik

kayseri örnek belediyecilik

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi büyütecek ve bu şehre prestij katacak büyük projeleri kendi imkanlarıyla hayata geçirerek, Türkiye'ye örnek bir belediye olduklarını bir kez daha ispatladıklarını söyledi...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daire hazır!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde örnek daireyi inceledi. Büyükkılıç, projede ilk etabın sonbaharda tamamlanacağını açıkladı.

Kayseri Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Kayseri Kocasinan yeni tesisleriyle değişiyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İnşa edilen yeni tesislerle bölge çağ atlıyor.

Kayseri'deki kaçak binalar yıkılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek yatırım ve hizmetlerine kaçak binaların yıkımına da ekledi.

Kayseri imar ve şehircilikte örnek gösteriliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir röportaj gerçekleştirdik. Büyükkılıç, dergimiz için yapmış olduğu geniş açıklama ve değerlendirmelerde Kayseriyi ve Melikgazi Belediyesini anlattı...

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Kayseri Sarız TOKİ'de örnek daireler görücüye çıktı!

TOKİ tarafından Kayseri'nin Sarız ilçesinde inşa edilen 110 konutluk projede sona gelindi. Yıl sonunda teslim edilmesi planlanan konutlarda örnek daireler görücüye çıkıyor.

Kayseri Kocasinan'da örnek dönüşüm projesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu.

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları tanıtıldı!

Ödül İnşaat tarafından hayata geçirilen Aşiyan ve Hasbahçe Villaları'nın lanman toplantısı gerçekleşti. Kayseri'nin Altınoluk ilçesinde yükselecek projelerin örnek daireleri tanıtılacak.

Kayseri Ziyagökalp Konutları'nın temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak” dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” dedi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde örnek olacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

kayseri örnek belediyecilik Haberi

kayseri örnek belediyecilik


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi büyütecek ve bu şehre prestij katacak büyük projeleri kendi imkanlarıyla hayata geçirerek, Türkiye'ye örnek bir belediye olduklarını bir kez daha ispatladıklarını söyledi. 


Yeniköy Mahallesi'nde halkın büyük ilgisiyle düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz yaptı. 30 Mart seçimlerinde destek isteyen ve birlik beraberlik mesajları veren Dengiz, "Allah, birlik beraberliğimizi bozmasın ve fitne fesattan uzak tutsun." dedi. 


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise bugüne kadar bir aile anlayışı içinde hizmet ettiklerini belirterek, "Sizlerin söylediklerinizi önemsiyor ve hayata geçiriyoruz. 'Biz yaptık, işinize gelirse' demiyoruz. Büyükşehir belediye başkanımız önderliğinde dayanışma içinde bir bereket yaşıyoruz. Siyasi iktidarın yanımızda yer almasıyla yaptığımız hizmetlerin yüz akı hizmetler olduğunu görüyoruz. Kayseri dünya çapında bir şehir olarak, cazibe merkezi ve...