30 / 04 / 2024

Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi

Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentte hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi.

Kayseri'de kira kavgası! 1 yaralı!

Kayseri’de erkek kuaförü İsmail Erciyes, kira borcunu ödemesini isteyen dükkan sahibi Osman Aydoğdu'yu çıkan tartışmada bıçakladı. Osman Aydoğdu yaralandı. 

Kayseri Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı!

Kayseri'de Talas Mevlana Mahallesi'ne inşa edilecek Osman-Nehire Akgöz Sağlık Ocağı’nın temeli atıldı.

Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi'nin inşaatı başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentte hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi.

Kayseri'deki yatırımlar tanıtıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Özcan Duman Kayseri'de yapılmakta ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, projeleri tanıttı.

Kayseri BYZ Outlet yenilendi!

Kayseri’nin en değerlenen lokasyonlarından biri olan Melikgazi - Osman Kavuncu Bulvarı’nda konumlanan ve BYZ Garage'ın yenilenen yüzü BYZ Outlet, şehir bağlantı yolları, tramvay ve otogarın kesiştiği noktada bulunuyor.

Kayseri'de kentsel dönüşüm şart!

Kayseri Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı, can ve mal kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirterek 'Herkese geçmiş olsun' dedi.

Mustafa Elitaş Kayseri'de Kur'an kursu açılışını gerçekleştirdi!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri'de Kur'an kursu açılışı gerçekleştirdi. Elitaş, Melikgazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde kayınpederi Osman Ulubaş tarafından eşi Hayriye Ulubaş adına yaptırılan kursun açılışını yaptı.

Kayseri Hacı Osman Çilsal Aile Sağlığı Merkezi mimarisiyle dikkat çekiyor!

Kayserili 95 yaşındaki Hacı Osman Çilsal, Milli Eğitim camiasına kazandırdığı okulun ardından bu kez İncesu ilçesine sağlık sektöründe hayır işleyerek Aile Sağlığı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası kazandırdı.

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi açıldı!

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi Vali Orhan Düzgün ve protokol üyelerinin de katılımıyla İncesu’da hizmete açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün törende konuşma yaptı.

Kayseri'de güvenli yeşil bina projesi tanıtıldı!

Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) Kayseri İl Koordinatörlüğü, Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan TSE Yapı Malzemeleri Sektör Müdürü Osman Özdemir,”Güvenli Yeşil Bina Projesiyle, güvenli yapılar ortaya çıkacak” dedi.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin köprülü kavşaklar ile Sahabiye Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı. Toplantıda ilk olarak Osman Kavuncu ve Kocasinan Bulvarları üzerine yaptırılması planlanan köprülü kavşaklarla ilgili sunum yapıldı.

Osman Çilsal kimdir?

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal kimdir? Osman Çilsal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal'ın biyografisi...

Kayseri 'de irili ufaklı bin fabrika var!

Güngör Uras: Kayserili krize œşerbetlenmiş. şžimdilerde Kayseri"de krizden söz eden yok. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi"nde 845, Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi"nde 50, Kayseri serbest Bölgesi"nde 38 işletme üretim yapıyor. Bu bölgeler dışında da ço

Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi Haberi

Kayseri Osman Ulubaş Fen Lisesi


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, sahaya çıkarak yatırımları inceledi.


Başkan Çelik, incelemelerine Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi inşaatı ile başladı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılacak olan Fen Lisesi inşaatını Hayırsever Osman Ulubaş ile birlikte gezdi.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’ndan Argıncık’a geçerek bir süre önce temeli atılan Amatör Spor tesislerini inceledi. İnşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, çalışanlarla da kritik yaptı. Başkan Mustafa Çelik, Argıncık sahasında maça çıkacak olan iki takım oyuncularıyla da sohbet ederek başarı diledi ve fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik, oyunculara birkaç ay sonra çok güzel bir tesise kavuşacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, temeli kısa süre önce atılan ve inşaatları hızla...