29 / 04 / 2024

kayseri park avm kia

kayseri park avm kia

Kayseri Park’ın araç kampanyasının talihlileri belli oldu. Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda Cumartesi günü yapılan çekiliş sonucunda 290 bin 942 çekiliş hakkı arasından Sahre Tilkici Kia Sportage’nin, Hasan Çakmak yeni Kia Cee’d’in ve Mehmet Kar

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Marmara Park AVM değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde yer alan Marmara Park AVM'nin değerleme raporunu yayınladı...

Ceylan Karavil Park AVM’de kira eylemi!

Diyarbakır'da yer alan Ceylan Karavil Park AVM’de 61 esnaf yüksek kira artışları nedeniyle saat 10.00'dan saat 12.00'ye kadar iş yerlerini açmadı.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM'yi inceledi.

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

kayseri park avm kia Haberi

kayseri park avm kia

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geçtiğimiz Cumartesi günü ziyaretçilerine çifte mutluluk yaşattı. Araç kampanyası talihlilerinin belirlendiği bu özel günde, Kayseri Park’ın yeni kampanyasının da duyurusu yapıldı. Bu amaçla özel olarak düzenlenen ve sunuculuğunu Yeliz Öney’in yaptığı programda ünlü sanatçı Gökçe’de en sevilen şarkılarını seslendirip, sevenlerine bol bol imza dağıttı. Programda ilk olarak Kayseri Park’ın araç kampanyasına katılarak Kia sahibi olan şanslı üç kişi belirlendi.  Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılan çekilişle Sahre Tilkici Kia Sportage’ın, Hasan Çakmak yeni Kia Cee’d’in ve Mehmet Karakaya yeni Kia Rio’nun sahibi oldu.  

Kayseri Park’ta kampanya bitmez


Ses getiren kampanyalarıyla sektörde önemli bir yer edinen Kayseri Park, araç çekilişinin hemen ardından yeni kampanyasının lansmanını yaptı. Yeni kampanya hakkında bilgi veren Kayseri Park Alışveriş...