04 / 05 / 2024

Kayseri Park ramazan

Kayseri Park ramazan

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran 2014 Cumartesi günü yani yarın başlıyor.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri Seyyid Burhanedin Hazretleri Türbesi yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Seyyid Burhanedin Hazretleri Türbesi’ni yeniliyor. Türbedeki restorasyon çalışmaları Ramazan ayında tamamlanacak.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri'ye yeni raylı sistem tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi raylı sistem araçları için yeni bir park alanı yapacak

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Keykubat Parkı 1 milyon metrekare alanda yükselecek!

Yaptığı yatırımlarla Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Kent Ormanı'na başlamadan bir ödül daha aldı.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Kayseri Park ramazan Haberi

Kayseri Park ramazan

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatmaya hazırlanıyor. Kayseri Park’ta kurulan Ramazan Sokağı, ziyaretçileri geçmişe götürürken, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve Karagöz-Hacivat’ın da aralarında bulunduğu orta oyunları keyifli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. TV Kayseri, Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında yaşayan hemşehrililer için Ramazan ayı boyunca Kayseri Park’tan canlı yayın yapıyor.


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran Cumartesi günü başlıyor, 27 Temmuz Arefe günü akşamına kadar devam ediyor. Kayseri Park’ta ilk olarak eski Ramazanlara özlem duyanlar için "Ramazan Çarşısı" kuruldu. Çarşıda yer alan küçük hanlar birer satış noktası haline getirilerek ziyaretçilere nostaljik gezinti ve alışveriş imkanı sunuldu. Kayseri Park’ın Ramazan...