03 / 07 / 2024

Kayseri Park sömestr

Kayseri Park sömestr

Kayseri Park sömestr tatilinde birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Yarışmalar, müzikli çocuk oyunları, tiyatro gösterileri ve animasyonlar Kayseri Park’ a gelen küçük ziyaretçileri bekliyor.

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti. Köprülü Kanyon Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kerkük'te çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz duruma gelen tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor.

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Radisson Blu Kayseri sömestr döneminde doldu!

Kayseri şehir merkezinde yer alan Radisson Blu Kayseri, şehrin en yeni 5 yıldızlı oteli olarak son yıllarda kayakçıların gözdesi haline geldi.

Kayseri Park sömestr Haberi

Kayseri Park sömestr

“Kayseri Park’ta Sömestr Coşkusu” adıyla başlatılan kampanya kapsamında aynı gün içinde Renk Kart ile alışveriş yaparak en çok puan toplayan ziyaretçiler, kayak eğitiminden basketbol kursuna birbirinden güzel hediyelerin sahibi oluyor



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bitmeyen sürprizleri ve birbirinden güzel hediyeleriyle yarıyıl tatilinde öğrencilere keyifli saatler yaşatacak. Kayseri Park’ın birbirinden renkli aktiviteleri içinde barındıran sömestr kampanyasına merkezde bulunan mağazalardan 20-24 Ocak tarihleri arasında alışveriş yapan herkes katılabiliyor. Alışveriş sonrası, fatura veya fişlerini Renk Kart’ına işleten ve aynı gün içerisinde en çok puan toplayan yedi ziyaretçi birbirinden güzel hediyelerin çekilişsiz kurasız sahibi oluyor. Beş gün sürecek olan kampanya ile Kuzey Kayak Evi’nden kayak eğitimi, Erciyes Akademi Spor Kulübü’nden kayak eğitimi, Melikşah Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünden basketbol kursu, İma Turkey...