27 / 04 / 2024

Kayseri Park’ta sömestr etkinlikleri başlıyor!

Kayseri Park’ta sömestr etkinlikleri başlıyor!

Kayseri Park sömestr tatilinde birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Yarışmalar, müzikli çocuk oyunları, tiyatro gösterileri ve animasyonlar Kayseri Park’ a gelen küçük ziyaretçileri bekliyor.



“Kayseri Park’ta Sömestr Coşkusu” adıyla başlatılan kampanya kapsamında aynı gün içinde Renk Kart ile alışveriş yaparak en çok puan toplayan ziyaretçiler, kayak eğitiminden basketbol kursuna birbirinden güzel hediyelerin sahibi oluyor



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bitmeyen sürprizleri ve birbirinden güzel hediyeleriyle yarıyıl tatilinde öğrencilere keyifli saatler yaşatacak. Kayseri Park’ın birbirinden renkli aktiviteleri içinde barındıran sömestr kampanyasına merkezde bulunan mağazalardan 20-24 Ocak tarihleri arasında alışveriş yapan herkes katılabiliyor. Alışveriş sonrası, fatura veya fişlerini Renk Kart’ına işleten ve aynı gün içerisinde en çok puan toplayan yedi ziyaretçi birbirinden güzel hediyelerin çekilişsiz kurasız sahibi oluyor. Beş gün sürecek olan kampanya ile Kuzey Kayak Evi’nden kayak eğitimi, Erciyes Akademi Spor Kulübü’nden kayak eğitimi, Melikşah Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünden basketbol kursu, İma Turkey Mental Aritmetik’ten mental aritmetik kursu ve Hey Sport Life’den yüzme kursu gibi 35 değerli hediye sahiplerini bulacak.


Dolu dolu eğlence

 

Kayseri Park, sömestr tatili boyunca birbirinden güzel etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Kayseri Park’ta 25 Ocak – 9 Şubat tarihleri arasında her gün 13.00 ve 18.00 saatlerinde gerçekleştirilecek tiyatro gösterileri, yarışmalar, müzikli çocuk oyunları ve animasyonlar ile minik ziyaretçiler eğlenceli vakit geçirebilecek. Ayrıca, yarıyıl tatili boyunca her gün, Parlayan Kalpler Kreş Ve Gündüz Bakım Evi Öğretmenleri tarafından 14.30 – 16.30 saatleri arasında Kayseri Park’ta yaptırılacak olan atölye çalışmalarında ebru, seramik, kesme- yapıştırma ve boyama konuları işlenecek. 




Geri Dön