04 / 05 / 2024

Kayseri Park iletişim

Kayseri Park iletişim

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran 2014 Cumartesi günü yani yarın başlıyor.

Kayseri Park’tan 8. yılında 8 hediye!

Kayseri Park 8. yılında 8 hediye veriyor. Kampanyaya 11 Kasım’ a kadar Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek.

Kayseri Park’ın Citroen’leri sahibini buluyor!

Kayseri Park’tan 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler 5 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan çekilişle Citroen C5, C4 ve C-Elysee model araç kazanıyor.

Kayseri Park’ta sömestr etkinlikleri başlıyor!

Kayseri Park sömestr tatilinde birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Yarışmalar, müzikli çocuk oyunları, tiyatro gösterileri ve animasyonlar Kayseri Park’ a gelen küçük ziyaretçileri bekliyor.

Kayseri Park 7. yılında 7 şanslı ziyaretçisini ödüllendirdi!

Kutlamada Kayseri Park’ın 7. Yaş Kampanyası’na katılarak Garanti Konut’tan ev ve İstikbal Mobilya’dan mobilya kazanan 7 şanslı ziyaretçi de belirlendi. Yapılan çekilişle Ali Yıldız lüks bir dairenin sahibi oldu...

Kayseri Park 7 yaşında!

Kayseri’nin ve Orta Anadolu’nun ilk alışveriş merkezi Kayseri Park, 7 yaşında. Kayseri Park, 7. yaşını 16 Kasım Cumartesi günü, sevilen sanatçı Alişan ve ünlü rallici Burcu Çetinkaya’nın katılımıyla kutlayacak...

Kayseri Park'ta stand ile organ bağışı ve önemi konusunda bilgi verilecek!

4-9 Kasım tarihlerini kapsayan Organ Bağışı Haftası’nda Kayseri Sağlık İl Müdürlüğü, Kayseri Park’ta bir stand kuracak. Standı ziyaret edenlere organ bağışı ve önemi konusunda bilgi verilecek...

Kayseri Park ziyaretçilerine evden mobilyaya pek çok hediye kazandırıyor!

Kayseri Park, 7. Yaş Kampanyası’yla ziyaretçilerine evden mobilyaya pek çok hediye kazanma şansı sunuyor. Kayseri Park, Kurban Bayramı nedeniyle kapanış saatini 11 – 12 – 13 Ekim tarihlerinde 23.00’a çekti...

Kayseri Park'ta tüm mağazalar yüzde 70’e varan indirime girdi!

Kayseri Park AVM'de bulunan tüm mağazalar yüzde 70’e varan indirime girdi. “Bayram öncesi herkes rahat rahat alışveriş yapsın” diye hazırlıklar yapan Kayseri Park, Ramazan ayının son beş günü 23.00 olan kapanış saatini 00.00’a çekti...

Kayseri Park'ta Ramazan coşkusu sürüyor!

Her gün yarışmaların yapıldığı, meddah gösterilerinin ve Karagöz-Hacivat oyunlarının sergilendiği Kayseri Park, ziyaretçilerine keyifli bir Ramazan ayı yaşatıyor...Kayseri Park’a kurulan Ramazan Sokağı ise büyük ilgi görüyor...

Kayseri Park'ta Ramazan Sokağı kuruluyor!

Kayseri Park’ta kurulacak Ramazan Sokağı ise keyifli alışverişin yanı sıra ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşatacak...

Kayseri Park 7'inci yaşını kutluyor!

7’inci yaşını çok özel bir kampanya ile kutlayan Kayseri Park, bir ziyaretçisini Garanti Konut sponsorluğunda ev sahibi yapacak...

Selçuklu Kanyon Park iletişim

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Tarabya Therra Park iletişim!

Tarabya Therra Park iletişim için 0212 299 22 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı'na 38 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bomonti Queen Central Park iletişim!

Bomonti Queen Central Park iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 18 bin 326 metrekare olarak belirlenen projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.

Güneşli Sağlam Park iletişim!

Güneşli Sağlam Park iletişim için 0212 474 74 80 telefon numarasını arayabilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen projede konutların alanları 115 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

Zeytinburnu Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Zeytinburnu Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Zeytinburnu Topkapı lokasyonunda yer alıyor. Topkapı Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Kayseri Park iletişim Haberi

Kayseri Park iletişim

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatmaya hazırlanıyor. Kayseri Park’ta kurulan Ramazan Sokağı, ziyaretçileri geçmişe götürürken, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve Karagöz-Hacivat’ın da aralarında bulunduğu orta oyunları keyifli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. TV Kayseri, Türkiye’nin dört bir yanında ve yurtdışında yaşayan hemşehrililer için Ramazan ayı boyunca Kayseri Park’tan canlı yayın yapıyor.


Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Ayın Sultanı Ramazanı büyük bir coşkuyla karşılıyor. Kayseri Park’ta Ramazan eğlenceleri 28 Haziran Cumartesi günü başlıyor, 27 Temmuz Arefe günü akşamına kadar devam ediyor. Kayseri Park’ta ilk olarak eski Ramazanlara özlem duyanlar için "Ramazan Çarşısı" kuruldu. Çarşıda yer alan küçük hanlar birer satış noktası haline getirilerek ziyaretçilere nostaljik gezinti ve alışveriş imkanı sunuldu. Kayseri Park’ın Ramazan...