29 / 04 / 2024

Kayseri Park’tan 8. yılında 8 hediye!

Kayseri Park’tan 8. yılında 8 hediye!

Kayseri Park 8. yılında 8 hediye veriyor. Kampanyaya 11 Kasım’ a kadar Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek.



Kayseri Park 8. yılına özel düzenlediği kampanya ile yine kazandırmaya devam ediyor. “Kayseri Park’tan 8. yılında 8. hediye” adını taşıyan kampanya ile, Kayseri Park’tan alışveriş yapanlar 8 muhteşem hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor. 


Kampanyaya 11 Kasım’a kadar Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek. Çekiliş sonucunda bir kişi Suat Altın İnşaat’tan lüks bir dairenin, bir kişi Toyota Plaza Aksoy’dan Toyota Auris otomobilin, 6 kişi de Ramira Mobilya’dan çok şık bir oturma grubunun sahibi olacak

Alışverişi keyfe dönüştüren zengin marka karması, sürpriz kampanyaları, çocuklar ve yetişkinler için düzenlediği birbirinden renkli etkinlikleri ve ünlü isimleri hayranlarıyla bir araya getiren imza günleriyle Kayserililerin hayatını değiştiren Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8. yaşını muhteşem bir kampanya ile kutlamaya hazırlanıyor. Açıldığı günden itibaren düzenlediği kampanyalar ile onlarca ziyaretçisine evler, arabalar, hediye çekleri, tatil paketleri, teknolojik ürünler ve yüzlerce hediye kazandıran Kayseri Park, 8. yaşını kutladığı şu günlerde yeni kampanyası ile de ses getirecek. 


21 Haziran Cumartesi günü başlayan ve “Kayseri Park’tan 8. yılında 8 hediye” adını taşıyan kampanyaya katılmak için 11 Kasım’a kadar Kayseri Park'ta yer alan mağaza ve standlardan, aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak; sonrasında ise alışveriş fiş yada faturaları danışma noktasında Renk Kart’a işletmek yeterli oluyor.


Renk Kart kazandırıyor


Kampanyaya katılanlar arasında 15 Kasım Cumartesi günü yapılacak çekilişle, bir şanslı ziyaretçi Suat Altın İnşaat güvencesiyle lüks bir dairenin, bir kişi Toyota Plaza Aksoy’dan muhteşem bir Toyota Auris Otomobil’in ve altı kişi de Ramira Mobilya’dan çok şık bir oturma grubunun sahibi olacak.


Düzenledikleri kampanya ile ziyaretçilerine harcarken kazandırmayı planladıklarını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Taner Aydın, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yaş günü kampanyalarının büyük ilgi görmesini beklediklerini açıkladı. Aydın, 8 yıldır Kayseri’de hayata renk katan bir alışveriş merkezi olarak keyifli ve kazançlı alışverişe ev sahipliği yaptıklarını sözlerine ekledi.



Geri Dön