06 / 05 / 2024

Kayseri Park projeleri

Kayseri Park projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Kayseri Park’tan 8. yılında 8 hediye!

Kayseri Park 8. yılında 8 hediye veriyor. Kampanyaya 11 Kasım’ a kadar Kayseri Park’ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek.

Kayseri Park ziyaretçilerini Samsung Galaxy ile ödüllendirdi!

Kayseri Park'ın "Ballarda Galaxy Yağmuru Kayseri Park'ta" kampanyasının talihlileri belli oldu. Çekilişle beş kişi Samsung Galaxy Note 3, beş kişi Samsung Tab 3, beş kişi Samsung Note kazandı.

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta!

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta. Kayseri Park, “ Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta ” adını taşıyan yeni kampanyasıyla ziyaretçilerine 20 adet Samsung Galaxy marka ürün hediye ediyor.

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Kayseri Park projeleri Haberi

Kayseri Park projeleri


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yaptığı ve yapacağı projelerini tanıttığı "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" toplantısında dile getirdiği projelerden biri olan Keykubat Kentpark için proje çalışmaları sürüyor. Konuyla ilgili hazırlanan projelere ilişkin Başkan Mustafa Çelik'e bir sunum yapıldı. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı sunumda Keykubat Kentpark'ta düşünülen temalara yer verildi.

Yapacakları önemli rekreasyon alanlarının başında Keykubat Kentpark projesinin geldiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Şeker Gölü ile de bütünleşecek olan projenin Kayseri'nin önemli bir yaşam merkezi haline geleceğini belirtti.

Projenin bir kent ormanı niteliğinde olacağını dile getiren Başkan Çelik, "İçinde mesire alanları, gençlerimiz ve çocuklarımıza yönelik Macerapark gibi aktivite alanları, çeşitli oyun alanları, meyve ve tematik bahçelerin bulunacağı bir proje hazırlanıyor. Buradaki meyve bahçelerinde Kayseri ikliminde yetişen her...