29 / 04 / 2024

Kayseri Park'ta Ramazan coşkusu sürüyor!

Kayseri Park'ta Ramazan coşkusu sürüyor!

Her gün yarışmaların yapıldığı, meddah gösterilerinin ve Karagöz-Hacivat oyunlarının sergilendiği Kayseri Park, ziyaretçilerine keyifli bir Ramazan ayı yaşatıyor...Kayseri Park’a kurulan Ramazan Sokağı ise büyük ilgi görüyor...



TV Kayseri tarafından her gün canlı yayınlanan etkinlikler Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ülkelerinde de izleniyor. Kayseri Park’a kurulan Ramazan Sokağı ise büyük ilgi görüyor



Ramazan ayının tüm güzelliği Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yaşanıyor. Ramazan Sokağı’nın kurulduğu Kayseri Park’ta her gün, çeşitli animasyonların yanı sıra orta oyunu ve yarışmalar düzenleniyor.

Ramazan ayı boyunca devam edecek etkinlikler, TV Kayseri aracılığı ile Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ülkelerinde de izlenebiliyor. Kayseri Park’ta, Tv Kayseri işbirliği ile üç farklı yarışma düzenleniyor. “Eyvah Patlayacak”, “Bul Kazan” ve “Ödül Birinde” adlı yarışmalara katılan ziyaretçilere; Cinemaximum’dan sinema biletleri, Sabri Özel’den gömlek, Migros’tan Ramazan Paketi  ile Hd İskender ve Bay Döner’den iftar menüleri hediye ediliyor.


Çocuklar unutulmadı


Ramazan ayı boyunca her gün 15.00 – 16.00 ve 21.00 – 22.00 saatleri arasında animasyonlar, çocuk oyunları ve yarışmaların düzenlendiği Kayseri Park’ta, meddahın yanı sıra Karagöz – Hacivat gibi bir çok orta oyunu da sergileniyor. Bu arada Kayseri Park, her Cuma günü saat 21.00’da semazen gösterisine, Cumartesi ve Pazar günleri ise 16.00 – 16.30 ve 21.15 – 21.45 saatleri arasında illüzyon gösterisine ev sahipliği yapıyor.


İsteyene macun isteyene şerbet


Kayseri Park’ta kurulan Ramazan Sokağı ise büyük ilgi görüyor. Ramazan Sokağı’na kurulan evlerin birer satış noktası haline getirilerek ziyaretçilere nostaljik gezinti ve alışveriş imkanı sağlandığını belirten Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, “Kayseri Park’ın Ramazan Sokağı’nda; antika, hediyelik eşya, hat sanatı, Osmanlı macunu, Osmanlı şerbeti, çanak-çömlek-çini ürünleri, Maraş dondurması, helva ve koçanlı mısır satışının yapıldığı küçük dükkanlar bulunuyor” dedi. Salih Tolan, Ramazan ayına özel olarak kurulan ve ziyaretçilerin Osmanlı kostümlerini giyerek resim çektirebildiği kostüm standının da büyük ilgi gördüğünü belirtti.






Geri Dön