30 / 04 / 2024

Kayseri Park etkinlikleri

Kayseri Park etkinlikleri

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, okulların açılmasına sayılı günler kala ailelerin ve çocukların hayatını kolaylaştıracak bir kampanya düzenledi. Çocuklar önce Kayseri Park’a sonra okula gidecek.

Kayseri Park ziyaretçilerini Samsung Galaxy ile ödüllendirdi!

Kayseri Park'ın "Ballarda Galaxy Yağmuru Kayseri Park'ta" kampanyasının talihlileri belli oldu. Çekilişle beş kişi Samsung Galaxy Note 3, beş kişi Samsung Tab 3, beş kişi Samsung Note kazandı.

Gece Yolcuları 14 Mayıs'ta Kayseri Park’ta!

Gece Yolcuları Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne geliyor. 14 Mayıs Çarşamba günü Saat 17.00’da gerçekleşecek olan büyük buluşmada Gece Yolcuları, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirip imza dağıtacak

Kayseri Park’ı 23 Nisan coşkusu sardı!

Kayseri’nin gözde alışveriş merkezi Kayseri Park, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlediği kampanya ve etkinliklerle dolu dolu kutluyor. 23 kişiye birbirinden güzel hediyeler veriliyor.

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta!

Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta. Kayseri Park, “ Baharda Galaxy Yağmuru Kayseri Park’ta ” adını taşıyan yeni kampanyasıyla ziyaretçilerine 20 adet Samsung Galaxy marka ürün hediye ediyor.

Kayseri Park’ta sömestr etkinlikleri başlıyor!

Kayseri Park sömestr tatilinde birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Yarışmalar, müzikli çocuk oyunları, tiyatro gösterileri ve animasyonlar Kayseri Park’ a gelen küçük ziyaretçileri bekliyor.

Demet Cengiz Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde imza günü yapıyor!

Gazeteci-yazar Demet Cengiz ilk kitabı Patron Çıplak ile Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Kayserili okurlarının karşısına çıkıyor. Demet Cengiz, kitabını imzalayıp okurlarıyla sohbet edecek ..

Kayseri Park 7. yılında 7 şanslı ziyaretçisini ödüllendirdi!

Kutlamada Kayseri Park’ın 7. Yaş Kampanyası’na katılarak Garanti Konut’tan ev ve İstikbal Mobilya’dan mobilya kazanan 7 şanslı ziyaretçi de belirlendi. Yapılan çekilişle Ali Yıldız lüks bir dairenin sahibi oldu...

Kayseri Park 7 yaşında!

Kayseri’nin ve Orta Anadolu’nun ilk alışveriş merkezi Kayseri Park, 7 yaşında. Kayseri Park, 7. yaşını 16 Kasım Cumartesi günü, sevilen sanatçı Alişan ve ünlü rallici Burcu Çetinkaya’nın katılımıyla kutlayacak...

Cumhuriyet coşkusu Kayseri Park’ta yaşanıyor!

Cumhuriyetimizin 90. Yılı Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde büyük bir coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kayseri Park’ta resim sergisinden dans gösterisine, müzik dinletisinden konsere pek çok etkinlik düzenlendi

Kayseri Park'ta Ramazan coşkusu sürüyor!

Her gün yarışmaların yapıldığı, meddah gösterilerinin ve Karagöz-Hacivat oyunlarının sergilendiği Kayseri Park, ziyaretçilerine keyifli bir Ramazan ayı yaşatıyor...Kayseri Park’a kurulan Ramazan Sokağı ise büyük ilgi görüyor...

Kayseri Park'ta Ramazan Sokağı kuruluyor!

Kayseri Park’ta kurulacak Ramazan Sokağı ise keyifli alışverişin yanı sıra ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşatacak...

Kayseri Park 7'inci yaşını kutluyor!

7’inci yaşını çok özel bir kampanya ile kutlayan Kayseri Park, bir ziyaretçisini Garanti Konut sponsorluğunda ev sahibi yapacak...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Türkiye’nin en büyük parkı Kayseri'de inşa ediliyor!

Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan son proje değişikliğiyle Central Park'a dönüştürülecek.

Kayseri Eşref Bitlis Parkı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yapımı tamamlanan büyük ölçekli ve çok amaçlı 1. ve 2. etap Eşref Bitlis Parkı'nın tanıtımının yapılacağını söyledi.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Kayseri 15 Temmuz Milli Egemenlik parkı açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapım çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Milli Egemenlik Parkı'nı hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri'ye yeni raylı sistem tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi raylı sistem araçları için yeni bir park alanı yapacak

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Kayseri Park etkinlikleri Haberi

Kayseri Park etkinlikleri

“Önce Kayseri Park’a Sonra Okula” adını taşıyan kampanya kapsamında Kayseri Park’ta bulunan mağaza ve stantlardan aynı gün içerisinde 150 lira ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçilere kırtasiye seti hediye edilecek.


Hesaplı okul alışverişinin Kayseri’deki adresi Kayseri Park, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi çok özel bir kampanyaya imza atıyor. 8-14 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya “Önce Kayseri Park’a Sonra Okula” adını taşıyor. Kampanyaya katılmak için Kayseri Park’ta yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplamda 150 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. 


Çekiliş yok kura yok 


Alışveriş sonrası çekilişsiz kurasız tüm ziyaretçilere  içerisinde kalem seti, silgi, cetvel, kalemtraş, kuru – pastel – sulu – keçeli boya setlerinin yer aldığı kırtasiye seti hediye...