02 / 05 / 2024

Kayseri Park'ta Ramazan Sokağı kuruluyor!

Kayseri Park'ta Ramazan Sokağı kuruluyor!

Kayseri Park’ta kurulacak Ramazan Sokağı ise keyifli alışverişin yanı sıra ziyaretçilere eğlenceli saatler yaşatacak...



Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayı boyunca TV Kayseri ile birlikte hem yetişkinler hem de çocuklar için birbirinden keyifli etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler, uydu kanalında yayın yapan TV Kayseri sayesinde Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ülkelerinde de izlenebilecek. Ziyaretçilerine Ramazan ayının coşku ve heyecanını yaşatmak isteyen Kayseri Park’ta, Ramazan ayı boyunca her gün 15.00 – 16.00 ve 21.00 – 22.00 saatleri arasında animasyonlar, çocuk oyunları ve yarışmalar düzenlenirken, meddahın yanı sıra Karagöz – Hacivat gibi bir çok orta oyunu sergilenecek.


Semazen gösterisi Kayseri Park’ta

 

Kayseri Park’taki Ramazan etkinliklerinin bunlarla sınırlı kalmayacağını belirten Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, “Ramazan ayı boyunca Kayseri Park’ta her Cuma günü saat 21.00’da semazen gösterisi, Cumartesi ve Pazar günü ise 16.00 – 16.30 ve 21.15 – 21.45 saatleri arasında illüzyon gösterisi yer alacak” dedi. 


Ramazan Sokağı kuruldu


Salih Tolan’ın verdiği bilgiye göre, keyifli alışverişin Kayseri’deki seçkin adresi Kayseri Park’ta, Ramazan ayına özel Ramazan Sokağı kuruldu. Sokağa kurulan evler birer satış noktasına haline getirilerek ziyaretçilere nostaljik gezinti ve alışveriş imkanı sunuldu. Kayseri Park’ın Ramazan Sokağı’nda; antika, hediyelik eşya, hat sanatı, Osmanlı macunu – Osmanlı şerbeti, çanak-çömlek-çini ürünleri, Maraş dondurması, helva ve koçanlı mısır satışının yapıldığı küçük dükkanlar bulunuyor. Ramazan ayına özel kurulacak ve ziyaretçilerin Osmanlı kostümlerini giyerek resim çektirebilecekleri kostüm standının da büyük ilgi görmesi bekleniyor.




Geri Dön